svetlana

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 13.016

    Nebojša hvala Vam. Mesecima sam pokušavala i ništa a sad za dva dana Vi i Milivoje ste se javili. Hvala Vam obojici. Svakako ću se javiti. Puno Vas pozdravljam.

    Član 13.016

    Millivoje hvala Vam.

    Član 13.016

    Svi su kao ljubazni i voljni da pomognu u bilo kom pogledu a kada im se obratiš nenadju od te silne ljubaznosti i volje za pomoći ni da ti odgovore ni na mejl a ni na telefon. Moje mišljenje je da su ovi forumi baš i iz tih razloga kako bi se izmedju sebe pomagali a ne lečili neke svoje …..

    Član 13.016

    Slažem se da treba da postoji kontrola kvaliteta i sve što ide uz to ali šta da radi onaj ko proizvede neki proizvod (koji i on sam koristi) u toj količini da kad pola proda ono što mu ostane košta ga manje. E tu nastaje problem kako prodati taj mali višak – gde ga prodati?

    Član 13.016

    Imala sam 15 koza a li sam baš iz razloga koji sam navela smanjila i sada imam samo 3. Svi nešto pišu o nekoj registraciji. O čemu je tu reč. Dali se tom registracijom nešto menja u slučaju prodaje ili je opet kako se snadješ a moraš da plaćaš obaveze? Gde se to registruje i koliki broj koza se mora imati? Pozdrav

    Član 13.016

    Trenutno imam 3 koze. Živim u Beogradu a proizvode tj. mleko,sir,surutku,kačkavalj  prodajem preko prijatelja ili njihovih komšija a ako neprodam nažalost višak dajem drugim životinjama.

    Član 13.016

    Odavno se bavim kozama. Iz početka za kučne potrebe ali ideja o nekom biznisu u mom slučaju nije dala rezultat. Pravim kačkavalj. Pošto litar mleka nekad prodam po 100 din litar tako je i cena kačkavalja kao da sam prodala mleko. (1000 din za kg). Samo viču skupo. Običan beli sir 6oo din. opet viču skupo. Mnogo sam se razočarala. Shvatam i situaciju i nemaštinu ali… teško mi je da prodam koze jer ih baš volim ali me tako ubija u pojam to što narod misli da se može od ovog posla jako obogatiti. Rado bih se udružila sa nekim ko ima pozitivnu stranu gledanja na svet kozarstva, i ko bi mi pomogao da bude bolje i meni i njemu. Pozdrav