Nemanja

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 3.046

    Поштована Анице,
    радим за фирму чији власник је доктор технологије и аутор више уџбеника, као и приручника за инспекцију баш из области ХАЦЦП-а.
    Са нама добијате могућност плаћања у више рата, преглед свих могућих питања које све инспекције могу да вам траже, а додатна гаранција је и то њен отац има фирму која већ ради исто што и ви и ту је увела ХАЦЦП, тако да је прошла све проблеме и недоумице са којом се ви сада суочавате. Поред тога, има и дугачак списак референци у тој области. Ако желите додатне информације, позовите ме на 064-539-0397. Немања

    Član 3.046

    Poštovani Paik,

    Mene takodje zanima jer mi je žena (kao i ja) završila biohemijski smer na TMF u Beogradu pre osam godina i nikada nije mogla da nađe posao; delom je to i zato što je rađala decu. Sada planira da nađe posao a najviše bi želela baš takav.
    Da li ima nešto što bi morala da uradi ili završi pre nego što konkuriše za posao u nekoj školi?

    Bio bih Vam zahvalan da se čujemo s obzirom da nigde nismo mogli da nađemo kvalitetne informacije, šta treba ili može a šta ne. Ako ste iz Beograda, možemo da sednemo i na piće :-)

    Ako biste mi dali svoj telefon, pozvao bih Vas. Moj telefon je 064-539-0397.

    Hvala unapred,

    Nemanja

    Član 3.046

    Slažem se sa Milanom K.
    Jedan od ciljeva je stvoriti hranu bez vitamina i minerala koji bi se onda morali uzimati posebno. Naravno, njih bi pravili izabrani i bili bi basnoslovno skupi. Tome u prilog govore činjenice da autohtonih sorti ima sve manje, istiskuju ih genetski izmenjene sorte. Otuda sve više i kancerogenih bolesti itd. takođe, u novim sortama mahunarki više ne postoje antikancerogene materije. Na taj način će zdravlje, a time i život, biti kontrolisani od strane multinacionalnih kompanija. Takođe, vest od juče, okod nas je zakonom odobreno da banke mogu dugovanja svojih klijenata prodavati trećim licima?! Totalitarizam i diktatura na delu!
    Takođe,zahvalio bih farmaceutima i nauci što mi je sestra umrla od leukemije, iako je bila mlada i jaka. Ne znam ko normalan veruje da se citostaticima i zračenjem išta može izlečiti.
    U vezi sa ovim, pogledajte i:
    hemoterapija http://www.ivonazivkovic.net/HEMOTERAPIJA-NAJVECA-PREVARA.html
    vitamini http://www.ivonazivkovic.net/ISTINA-O-VITAMINIMA.html
    vakcine http://www.ivonazivkovic.net/UZASI-VAKCINACIJE.html
    mamografija http://www.ivonazivkovic.net/MAMOGRAFIJA.html

    Kad nađem još nešto o Codex alimentariusu, pisaću vam.

    Pozdrav

    Član 3.046

    Da li ste mislili da budu u nekom rastvoru? Onda je najbolja staklena ambalaža.
    Ako ste mislili da budu „suvi“, kao klasični šampinjoni u prodavnicama, probajte da nabavite iste stiroporske (ili kakve god tacne) a za plastične folije probajte da pitate za savet firmu „Blik produkt“ iz Kikinde. Oni prave PE ili PP folije sa barijerom protiv kisonika (mislim da je u pitanju EVOH – etilen vinil alkohol). Za njih sam samo čuo, nisam inao kontakt sa njima, probajte. (i javite da li ste uspeli)

    Član 3.046

    Pretpostavljam da misliš na folije koje bi se potom formirale i zavarivale na mašini u proizvodnji. Naši najveći proizvođači su: Tipoplastika, Beograf, Papirprint, Eko grafo duga.

    Član 3.046

    I ja sam čuo za Jakocap da su jako dobri. Vidim da na našem tržištu ima i zatvarača engleske firme Crown (verovatno iz fabrike u Rumuniji). Trebalo bi da na njihovom sajtu ima link ka tome.

    Član 3.046

    Bognaragata – probaj na Institutu za opštu i fizičku hemiju – telefon 218-7690

    Ftalati se uglavnom koriste kod proizvodnje PET-a, mislim da su PP i PE zdraviji. Ne zaboravite da su i pakovanja tipa tetrapak, elopak i sl. takodje iznutra oslojena sa PE, a i metalne limenke za piće i hranu su takođe lakirane iznutra. Jedina stvarno zdrava ambalaža je staklo.

    Član 3.046

    Preporučujem vam:
    Chemos Palić
    Panda Gornji Milanovac
    Nicoloplast Kruševac
    FMB Šabac (mislim da radi samo PET)