mihajlo

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 1.051

    Postovani,

    radio sam probe sa viskaseovim omotacima i sve je bilo ok.A vi ih nudite sa stampom i plisiranjem?Koja firma?

    Član 1.051

    Omotaci su od spektra,t.o. je na 80-85 stepeni,kalibar je fi 60 i imam prirast 3-5%.

    Član 1.051

    Omotaci su od spektra,t.o. je na 80-85 stepeni,kalibar je fi 60 i imam prirast 3-5%.

    Član 1.051

    imas na zehnologiji hrane sve o emulzijama mesa sto ti treba..

    Član 1.051

    Mislim da probelm niju u namrzlom mesu i nedovoljno salamurenom jer masa ide na punjenje sa 10-13 celzijusovih stepeni(pre toga se obradom postigla ta temp.jer koritim meso u blokovima sa -18 stepeni).Pre bih rekao da je u pitanju raslojavanje folije prilikom pakovanja virsle te pojsva sitnih otvora na rubovima.Pojava je sporadicna,nije ucestala.

    Član 1.051

    Dobra tema na forumu.Mnogo je konsultanata koji samo pare hoce da uzmu,a da o strucnosti i ne pricam.Vlasnici moraju da shvate vaznost haccp a i codex alimentarijusa uopste,kao i gmp i ghp.Ali valjda ce vreme da ucini svoje i da samo opstanu na trzistu oni koji su strucni u svome poslu i koji znaju da rade svoj posao konsultanata.

    Član 1.051

    Slicnu stvar sam i ja imao,medjutim m.b. su virsle bile ispravne,bez promene mirisa.Diskoloracija se najvjerovatnije javila zbog poroznr folije koja je propustila kiseonik unutra ,koji je odreagovao i pojavila se zelena boja.Bolje objesnjenje nisam nasao,ako neko ima i ja bih voleo da cujem.Antioksidans koristimo zajedno u smesi sa fosfatima.

    Član 1.051

    Slazem se sa sirovinama sve do ribica,malo je skup za takvu vrstu proizvoda.Igraj se sa glavama,45-55%,srce i jezik od 7.5-8.5 %,ostalo sv kozura.Ako povecas sv.srca i jezike dobit ces bolji proizvod,ali opet umereno..