zoran

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 5.729

    poštovani Hipijo,neko će Vam odgovoriti na to što je neki (dipl.vet.?)dao neku injekciju.Vi ne znate šta,koliko i gde;niste se interesovali.obratite pažnju na ishrahu pomenutog grla,verujem da je u pitanju kakva supstanca čije su komponente rastvorive u masti.da li ima promene ukusa?proverite zagrevanjem,mirisanjem i probom ukusa.da li se sir duže siri? da li je iste konzistencije,ukusa,mirisa?ima li šupljine ? je li maziv? očekujem nastavak diskusije.poštovanje!

    Član 5.729

    na osnovu mog iskustva,jedini koji sam studirao i završio je Veterina,odsek higijena i tehnologija namirnica animalnog porekla ! studije jesu duge i teže no Medicina,ali VREDI !!!srećno !

    Član 5.729

    poštovanje,kolege; molim za tumačenje i savet : ima li zamene vinobrana pri konzervisanju voća,povrća,mesa…koji je naziv,koji sastav,u kojoj koncentraciji se koristi,ima li ga na srpskom tržištu…hvala !

    Član 5.729

    pa…

    Član 5.729

    domaCICO,meni treba samo deo recepture.pošto košta cena ? a Dule upita o prahu,ne o peni…Radite li veće količine za Pena – party ?

    Član 5.729

    poštovani sa farme,poznato je da ovčiji sir dobija nijansu crvene boje,ako se posmatra pod crvano obojenim staklom(ali i -plexiglasom),da kapi anilin-rezorcina deluju lokalno,a kasnije i difuzno…ali niste napisali menja li se kolor (i kog sira)ako se noću drži bez prisustva Sunčeve svetlosti,na t -63C,sa parcijalnim pritiskom vazduha nižim od atmosferskog sadržaja azota !kakva je precipitacija polisaharida,kao sadržajne komponente TOG sira…molim dajte još podataka! kolegijalni pozdrav