• Autor
    Članci
  • Član 6.198

    Želim da pokrenem ovu temu na forumu, iz razloga što smatram da je uređaj veoma koristan u tehnologiji skladištenja žitarica i uljarca. Pošto se bavim tehnološkom primenom ovog uređaja, hteo bih da diskutujem sa ljudima koji taj uređaj već koriste i da pokušam da odgovorima na pitanja koja se tiču tih uređaja.(način rada, tehnološka primena, mogućnost nabavke itd…)

    Pozdrav.

     

    Član 10.865

    Odličan uređaj, ja koristim neki drugi, ali princip je isti. Šteta što se mali broj skladištara bavi rashladnim uređajima na ozbiljom nivou. I ko se bavi, prodavac mu uglavnom podesi parametre i on ništa ne menja, a mogućnosti su ogromne u zavisnosti od toga šta se želi sa robom, kakav je silos/skladište, koliko se dugo roba čuva i za koje potrebe, u kojim periodima godine se koristi, kakav je sistem „uduvavanja“ i slično.

    Član 6.198

    U potpunosti ste upravu za sve što ste napisali. Sa znanjem korišćenja ovog uređaja mogućnosti su velike, a kvaliteta uskaldištene robe neuporedivo su bolji od ostalih načina skladištenja. Mnogo velike su ustede na samom procesu prijema i uskladištenja. U zavisnosti od potrebe ako skladište ima i preradu može da se uskladišti roba različite vlažnosti i sačuva do prerade. Interesuje me koji vi uređaja koristite i kako ste zadovoljni sa njim?
    Pozdrav

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.