• Autor
    Članci
  • Član 213

    Poštovani, javljam se iz Republike Srpske. Zanima me, da li mogu da polazem u NS za HACCP kurs? Ako mogu, na koji način mogu da izvršim uplatu? I da li znate da li se slični kursevi odrzavaju negdje u BiH? Hvala vam unaprijed…

    Glavni urednik

    Naravno da možete. Možete uplatiti kada dođete na kurs. Ne znam da sličen kureve u BiH.

    Član 4.213

    Interesuje me da li mogu da polazem kurs sa zvanjem ing.prehrambene tehnologije stecenim na visokoj tehnoloskoj skoli strukovnih studija u sapcu

    Glavni urednik

    Naravno da možete.

    Član 6.757

    Zanima me kada je sledeci termin kursa HACCP a.Pozdrav.Hvala

    Član 6.777

    Radim Bolnici u N. Pazaru , po struci sam prehrambreni tehnolog,zavrsen VI stepen. Interesuje me kurs za HACCP,i da li isti organizujete i u drugim gradovima Srbije. Hvala.

    Glavni urednik

    Za sada ne organizujemo.

    Član 6.670

    I mene zanima kada je sledeci termin kursa HACCP-a? I da li je uopste potreban sertifikat za HACCP diplomiranim inzenjerima prehrambene tehnologije? U napred hvala.

    Glavni urednik

    Početkom jula. Potreban je i to će sve više biti prisutno (učenje nakon završetka formalnog obrazovanja).

    Član 6.946

    Poštovani,po struci sam diplomirani inženjer tehnologije smer mikrobiološki procesi ( nekadašnji student Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu), zainteresovana sam za pohađanje kursa ISO 22000. Kad će ponovo biti organizovan? i molim vas da mi objasnite ako se ovaj standard temelji na HACCP sistemu da li je potrebno predhodno polagati kurs za HACCP ili je ovaj sistem predviđen da zameni HACCP? Hvala

    Član 6.946

    Ostadoh bez odgovora

    Član 7.045

    Postovanje,interesuje me mogu li da polazem kurs HACCP u Srbiji sobzirom da zivim u Republici Srpskoj,zavrsila sam za kuharskog tehnologa,(imam diplomu bivse SFR Jugoslavije)mozete mi reci da li se ovaj kurs prizna u zemljama EU,imam neke indicije da mogu dobiti posao u Norveskoj ali oni traze da imam polozen IK mat kurs,je li to isto,koliko kurs kosta i na koji nacin mogu uplatiti.Mozete mi reci koliko vremenski traje kurs?Hvala Vam.

    Glavni urednik

    SOFY Ne morate imati završen HACCP, podrazumjeva se da poznajete HACCP. Dakle ne rade se vježbe koje se rade za HACCP jer se podrazumjeva da polaznici to poznaju.

    mirjana2202 Možete naravno da polažete. Zaista ne znam šta znači IK mat. Ako vam zraže taj onda traže taj ili se raspitajte šta je i to i da li ovaj može poslužiti kao zamjena. Sve informacije o kursu imate ovdje https://www.tehnologijahrane.com/seminari-i-sajmovi/haccp-kurs-%E2%80%93-tehnoloski-fakultet

    Član 7.067

    Zdravo svima, ja sam nova na forumu! Interesuje me da li je za HACCP ( interne i eksterne proveravace ) bitna moja skolska sprema. Tacnije, da li ja kao ekonomista ( visoka skola ) mogu da zavrsim neki od kurseva, i da radim na takvim poslovima?

    Član 2.253

    Jedno pitanje…procitala sam negde u prethodnim post-ovima, da je prehrambenim tehnolozima potreban kurs HACCP, i to je ok..ali sta se desava sa ljudima koji su na Poljoprivrednom , ili Tehnoloskom fakultetu-NS..zavrsili smer kontrole kvaliteta, da li je i njima potreban sertifikat HACCP-a, ako se zna da se na istima citam jedan semestar(4 meseca) upravo HACCP/upravljanje bezbednoscu radi? Hvala!

    Član 7.327

    Zanima me koliko će meni kao „svežem“ diplomcu pomoći ovaj kurs pri zaposlenju? Koju su mu prednosti? Pošto nemam nikakvog radnog iskustva, u potrazi sam za poslom, da li da pohađam kurs, ili da sačekam da se zaposlim?

    Član 8.473

    Poštovani,

    Imam završen kurs HACCP, zainteresovana sam za ISO 22000….Po zanimanju sam inženjer farmaceutske tehnologije. Da li je za kurs ISO 22000 potrebno zvanje dipl?
    Da li mogu sa već zavšenim kursom HACCP osim implementacije da radim i eksternu proveru i gde mogu da potražim svoje podatke u „BAZI PODATAKA ADMINISTRATORA HACCP-a“ ?

    Unapred hvala za odgovore…

    Član 6.136

    Da li znate da na Univerzitetu u Beogradu na Poljoprivrednom fakultetu postoji jedan citav smer koji se zove Upravljanje bezbednoscu i kvalitetom u proizvodnji hrane gdje se studenti skoluju 4 godine za taj posao. A vi, vi odrzavate neke tamo kurseve od dva dana o tome sto neko uci 4 godine. Na taj nacin vi degradirate nas koji smo zavrsili smer vezan za bezbednost i kvalitet hrane!

    Član 32.015

    Poštovani!

    Interesuje me rok za polaganje HACCP administratora u septembru kada je i do kada je prijava za polaganje.

    S poštovanjem !

    Dušan Simić

    Jagodina

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.

Odgovor na: HACCP kurs – Tehnološki fakultet

Napišite komentar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">