• Autor
    Članci
  • Član 5.086

    Postovani !

    Zovem se Petrovic Bogomir iz Jagodine. Posto sam zavrsio davne 1974 godine za KV radnike u Novom Sadu naselje Salajka a ul. Sajkaska 34. Zanima me dali je Gospodin dipl. inž. Milenko Martinov tada predavao prakticni deo u toj skoli gde smo isli u Mlin dvaputa nedeljno na praksu.

    Ja sam sada u invalidskoj penziji a firma dok sam radio bila je DP. Zitomlin  Jagodina.

    Radio sam u Mlinu od radenika pazitelj griz masina, pazitelj sita ,radio sam u pripremi zita za meljavu ( koperaj ) gde je tadasnji profesor Pavle Zigurski projektovao Mlin Morava (KKOPERAJ). Kasnije sam postao Vodja smene dok nisam dosao na mesto zamenika rukovodioca mlina a kasnije posle jedne godine i rukovodilac novog  mlina . zasto sve ovo pisem , pa hteo bih da se zahvalim na dobro predavanje i Vas i (posto je dosta vremena proslo a skola se premestila neznam dali je medju zivima Profesor Pavle Zigurski koji nam je podelio i knjige  Mlinarstvo od Lokvuda koja mi je dosta pomogla u mom radu i usavrsavanju ) pa sam dogurao sve to a u Jagodini sam u Mlinu i okolini bio medju 4 najbolja mlinara i za manje mlinove gde sam montirao masine i uhodavao mlinove u rad.

    Jos jednom bih se zahvalio Vama na znanju koje ste bar meni pruzili i nisam obrukao profesiju mlinara.

    Petrovic Bogomir  ul. Ljubise Urosevica 2/19 35000 Jagodina  tel- 035/222-438 mob. 064/1137648

     

    Član 33.939

    Ako neko ima ovu knjigu u elektronskoj formi molila bih da mi prosledi na sandrolina.josipovic@gmail.com

    Član 37.510

    Također, ako netko ima ovu knjigu u PDF-u ili nekom drugom elektronskom obliku, molila bih da mi ju proslijedi na dalci279@gmail.com.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.