• Autor
    Članci
  • Član 5.440

    Zdravo gospodine profesore kako mogu da narucim ovu vasu literaturu koja je cena knjige zainteresovan sam jako za nju imate li neki kontakt telefon? Ja sam Janko prehrambeni tehnolog pa me zanima proizvodnja kobasica i suhom. proizvoda.

    Član 1.335

    Pozdrav,

    mene takodjer  zanima koja je cijena ove knjige i na koji nacin se moze poruciti?

    Član 3.248

    Takodje,molim vas za informaciju o ceni literature i nacinu porucivanja.

    Član 4.368

    UV-FOCUS Jedinica za rashladne komore  BEZBEDNA PROIZVODNJA SUHOMESNATIH PROIZVODA

    UV FOCUS jedinica specijalno je razvijena za dezinfekciju vazduha u hladnim prostorijama.Dekontaminacija vazduha je zasnovana na zračenju ultra ljubičastim zracima.Pruža odlične uslove za čuvanje mesa i mesnih prerađevina,sireva svih vrsta i drugih materijala koji se hlade.Sazrevanje,izgled i kvalitet mesa može se znatno poboljšati.Zbog stalne cirkulacije vazduha,UV FOCUS stalno smanjuje klice i trajnost smrznute robe je produžena.UV FOCUS generiše ultra ljubičastu svetlost talasne dužine 253,7 Nm.Integrisani fokusni multiplikator svetlosti u gornjem delu UV FOCUS jedinice,osigurava da uskladišteni proizvodi nisu izloženi direktnom UV zračenju.Dakle,uzeto je u obzir da nema direktnog zračenja hrane.Uz pomoć UV FOCUS-a,rast bele plesni na kobasicama može biti izbegnut.U zavisnosti od veličine prostorije može se montirati više UV FOCUS jedinica,koje možete montirati na zid ili plafon. Kontakt idealsenta@gmail.com

    Član 9.139

    Pozdrav,
    Interesuje me gdje i kako bi se mogla nabaviti knjiga „Proizvodnja kobasica i suhomesnatih proizvoda“(Tihomir Perić, Tomislav S. Đorđević)? Koliko kosta, kako i kada bi se moogla poslati na moju adresu?

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.