• Autor
    Članci
  • Član 11.906

    Poštovani,
    moje pitanje je kako bih mogla doći do nekih od ovih knjiga koje trebam.
    Srdačan pozdrav iz Zadra
    Barbara Gaćina

    Član 12.751

    Molim Vas da mi odgovorite: koliko duznih metara creva se moze iskoristiti za kobasice i salame od jednog tovljenika?, kao i koje su najcesce dimenzije tih creva(precnik) hvala!

    Član 12.751

    Molim Vas da mi odgovorite: koliko duznih metara creva se moze iskoristiti za kobasice i salame od jednog tovljenika?, kao i koje su najcesce dimenzije tih creva(precnik) hvala!

    Član 13.159

    od tovljenika imate 15-16 metara creva, dimenzije od 30 do 40 mm prečnika u zavisnosti od starosti životinje, obično je to dimenzija 34-36, a u dužni metar stane oko1 kg.

    Član 15.028

    meso

    Član 16.086

    Molim Vas ako e moguce da kupim prirucnik Proizvodnja kobasica i suhomesnatih proizvoda

    Ako e mozno recite mi kako na koi nacin I kako e najednostavnije Ja se nalazim u Australia I recite me kome da da platim I koliko I na koja smetka .Unapred se zahfalujem za vasa pomoc I razumevanje  Cekam vas odgovor I hfala Vam .

    Vasko ivanov

    Član 7.901

    Zdravo interesuje me koliko kosta knjiga i gde moze da se nadje

    Član 29.327

    Postovani,

    zelim u recikliranju mesnog otpada,svinjetine i govodine iskuhavati kosti,hrskavice , crijeva itd te tako proizvesti supu-juhu kao hladetina za zivotinjsku ishranu. Koje strojeve-kuhala mi mozete preporuciti ili nekog tehnologa koji bi sa mnom suradjivao. Radi se o dnevnoj kolicini od 3 tone kostiju.

    Član 8.602

    Поштовање,

    Интересује ме да ли је ову књигу могуће добити у PDF формату и да ли је могуће плаћање путем PayPal-a.

    Хвала и поздрав.

    Столе

    Član 1.623

    za sve zainteresovane koji zele da proizvode suhomesnate proizvode bez aditiva u kucnoj reziji…mozete se obavestiti klikom na link

    https://www.facebook.com/Recepture-za-proizvodnju-suvomesnatih-proizvoda-u-domacinstvu-bez-Aditiva-552861681417283/?ref=bookmarks

    u inbox cene i vrste proizvoda ,veci deo receptura je za kobasice

    tehnolog Pavlovic

    Član 34.568

    Postovani,ne mogu otvoriti link koji ste postavil da mogu preuzeti kako se prave suhomesnati proizvodi u kucnoj reziji bez adetiva.Hvala lijepo!Srdacan pozdrav i svako dobro!

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.