• Autor
    Članci
  • Član 17.704

    0611588591 Dejan

    Član 17.053

    DOKAZ ŠTA JE TEHNOLGIJA I ŠTA SU TEHNOLOZI JESU PROIZVODI JAFA BISKVITI ,PLSZMA KEKS ,ŠTRUDLA MEDELA,PROIZVODI SOKO ŠTARKA,FRIKOMA,,KOJI SU BREND TOJEST VRHUNSKI KVSLITET.

    Član 17.053

    PITANJE ZA SVE.PEKARSKI PROIZVODI ISPORUČENI OD 5 DO 7 A VEĆ OKO 13 ČAS,VRAĆAJU PROIZVODJAČU RADI PRODAJE ZA 50% NIŽE I TO U KOLIČINAMA OD 10 DO 20% PODACI SU TAJNI.NIKADA OVO NISAM DOŽIVEO ZA 50 GG

    Član 17.053

    TEHNOLOG BEZ PRAKSE ISTU MOŽE STEĆI I U KUHINJI ILI DRUGIM MIKRO USLOVIMA  VAŽNO JE DA OSETI U RUKAMA TESTO A UJEDNO ISPROBA RECEPTURU.OVO NEMOŽE DA ŠKODI A POMAŽE.

     

     

     

    Član 17.053

    ULOGA TEHNOLOGA U PROIZVODNJI PRETEŠKA.POSLODAVAC OČEKUJE VRHUNSKI REZULTAT ODMAH.OPREMA I USLOVI BEZ KONSULTACIJA SA TEHNOLOZIMA.A RADNICI NESTRUČNI.

    Član 17.053

    13 DECEMBRA EU USVOJILA NOVI ZAKON O DEKLARISANJU ZBOG ADITIVA.SMRT ADITIVIMA.BRAŠNO,KVASAC,SO I VODA I NIŠTA NETREBA DA SE DODA.BRAVO ZA PRAVE MAJSTORE I TEHNOLOGE.

    Član 451

    Postovane koleginice i kolege,

    sve sto sam radio u svojoj 36-ogodisnjoj praksi je da to bude bez aditiva i sa vrhunskom prirodnoscu. Raduje me svaki pomak u tom pravcu. Lako je biti tehnolog sa aditivima, aromama i konzervansima. Potrosac na zapadu, a pocelo je i ovde, ima vrhunski zahtev. To je proizvod sa maximalnom prirodnoscu i vrhunskim kvalitetom. To mogu da naprave samo pravi tehnolozi. Zato saberimo se, organizjmo se i dajmo se u akciju. Vreme kvaliteta tek dolazi. Zeleo bih da budem pokretac vrhunskog znanja i vrhunskog kvaliteta. Zato koleginice i kolege slobodno me kontaktirajte.

    VELIKI POZDRAV.

    Milivoje

    Član 17.053

    POŠTOVANJE ZA GOSPODIN MILIVOJA RETKO ISPRAVAN STAV.POGOTOVO ZADNJE REČENICE.PREDLAŽEM TAKMIČENJE U PEKARSTVU BEZ ADITIVA JER POSTAJE SVETSKI TREND.UJEDINIMO SE

    Član 17.053

    OVO TEŠKO VREME ZAHTEVA SABORNOST  SVIH TEHNOLOGA I STVARANJE ASOCIJACIJE ILI UDRUŽENJA PO UGLEDU NA ZAPAD NA DOBROBIT SVIH KOJI SE BAVE PEKARSTVOM.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.