• Autor
    Članci
  • Član 25.218

    Ako netko ima ovu knjigu neka mi ju prosledi u elektroničkom obliku na omrcenl@gmail.com

     

    Unapred hvala

    Član 17.564

    ako neko ima knjigu neka je prosledi u elektronskom obliku na miramalniksic@gmail.com ili de se moze nabaviti i koliko kosta

    Član 33.939

    Ako neko posjeduje ovu knjigu u elektronskom obliku molila bih da mi prosledi na sandrolina.josipovic@gmail.com

    Član 451

    Ja se ne bavim lisnatim testom, ali uspeo sam da napravim jako dobre medenjake. Trudio sam se da prodrem u sve cake tehnoloskog procesa i upeo sam. Nisam mogao da poverujem koliko je svaka komponenta od znacaja i bitna. Pozivam koleginice i kolege i ostale da radimo, da umazemo ruke u testo i da razmenjujemo ovde iskustva i misljenja a ne skupljamo elektronske knjige kao hrcci i cemu one onda sluze…? Nicemu. Oni koji skupljaju knjige nikada nista ne naprave, samo zive u uverenju da „moze zatrebati“. Ovaj forum treba da je forum proba i iskustava, a ne forum tipa „hrcak“.

    Milivoje Jovic, tehnolog-konsultant; 062-8286083, 064-1941083

    Član 11.902

    Pa Milivoja podelite to znanje. Ne zivimo svi u istom mestu  da bi bila tajna.

    Član 24.527

    Zdravo svima, zamolila bi vas ako neko posjeduje ovu knjigu u elektronskom obliku da mi posalje na mail : kontrola@kristal.com.mk  ili od gde je mogu nabaviti,kupiti.

    Hvala vam …pozdrav

     

    Član 451

    Zorice, gde ste videli da se znanje deli. Ono se ne nalazi na putu. Znate li Vi koliko kosta samo jedna godina studija. A gde je rad, trud i odricanja… Ja zivim od znanja tako sto pomazem mnogima koji su uspeli. Spreman sam da i drugima pomognem.

    Milivoje Jovic, tehnolog-konsultant

    Član 11.902

    :-)  Pa deli se u zemlji Srbiji i znanje i pamet. Naravno da znam koliko kosta godina studiranja a i 4 god. Sve u roku za  jednu godinu.  Sve se moze kad se hoce. Diploma nije vazna vise  vec iskustvi ,  jer niko od ovih generacija nece doziveti  da ode u muroviny tj. Penziju.  Interesivao me je samo vas rok trajanja i dali ima aditiva?  Ja imam sastav normativa dez aditiva :-)  iskustvo:-)   Drago mi je da postoje ljudi koji cene svoju diplomu  i pored nje znanje,  ali za ovakve struke  nema dovoljno seminara i edukacije  na zalost. Zao mi je sto ste me pogresno razumeli.Poz.

     

    Član 17.148

    Milivoje, ako ste već pozvali ovde da uprljate ruke i da razmenjujete iskustva sa drugim članovima foruma onda to i učinite… Lepo je to što ste nam predočili da ste tehnolog-konsultant ali mislim da je vaša namera samo da se izreklamirate i „pomognete“ za novac pošto se „znanje ne nalazi na putu“. Ja nisam tehnolog ali sam pekar preko 20 godina, i iskustva sa testom za različite namene. O lisnatom testu ću nešto napisati sledeći put a vas Milivoje molim da se reklamirate na nekom drugom mestu gde je za to i namenjeno.

    Član 3.678

    Mislim da je možete naručiti i kupiti u Mlinpek Zavodu u Novom Sadu, poslaće Vam poštom.

    Član 451

    Ja jesam tehnolog-konsultant i radim za novac. Pomogao sam mnogima i danas pomazem u vidu resavana problema u proizvodnji. Gorane, posto ste vi pekar vec 20 godina verovatno svo vreme svoja peciva delite dzabe pa to isto zahtevate i od mene. Inace, zasto biste me ovako javno prozivali. Mojim radom su zadovoljni mnogi i bice ih jos vise zadovoljno. Ko je god na ovome forumu jasno izlozio svoj problem umesao sam se i resio. Jednostavno, pomazem ljudima i neznam sta u tome vidite lose.

    Milivoje Jovic, tehnolog-konsultant

    Član 9.931

    Milivoje mislim da ste upravu i da je dobro da imamo kome da se obratimo za odredjen problem.Pozdrav.

    Član 27.204

    Svaka cast Milivoje sto pomazete I drugim ljudima a i svakako da treba da naplatite svoj rad i trud….a hteo bih da pitam vec na ovom forum dali neko poznaje tehnologiju i izradu  krofni….???ako neko ima iskustvo i ovo sto trazim javite se na imeil mikicc87@gmail.com,i svakako platio bi konslutaciju i prenosenje znanja hvala.

    Član 451

    Miroslave, mogu pomoci da se naprave dobre krofne, koje ce dobro narasti, koje ce imati dobar ukus, koje nece vremenom gubiti svezinu niti se stvrdjavati i koje mogu da traju bez promene 3-5 dana. Dobar sam poznavalac nemacke literature, a to tamo sve ima.

    Milivoje Jovic, tehnolog-konsultant; 062-8286083, 064-1941083

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.