• Autor
    Članci
  • Član 7.491

    Žalosno!
    Kako stvari stoje svi smo rakoidni i već smo trebali krepati jer ova storija o alfatoxinima i inim proizvodima od gliva se vuče već cca 20 godina, ja sam prvi puta cuo za alfatoxine prije 10 godina da su to prozivodi gljiva (u malom izdanju) i izrazito nepovoljni za human beings.
    Kad procitam ovakvu vijest treba se zapitat o obrazovanosti u pogledu kemije novinara, a kamoli stoke sitnog zuba tj naroda.
    Nazalost kako sirovinci u kapitalizmu najmanje zarađivaju, treba ga oderat u svakom pogledu, jer nitko neće pitat veliku preh. industiju u točnosti svojih deklaracija kako poznatih sastojaka tako i onih kojih se ne deklariraju. JE sad ce dreka, mi uvijek sve napišemo što smo strpali, no gospodo, tko od vas ima muda potrošit brdo novaca za dokazivanje šta ima u vašem proizvodu a kamoli što ima u sirovinama za koje ne znaš ni odakle dolaze (papir svašta trpi).

    Član 7.404

    Ipak ne može se desiiti zatrovanje kukuruza zbog suše već zbog upotrebe preparata u tretiranju kukuruza.
    Još je skandaloznije da su i domaće kontrole ustanovile da je samo 32%, mažda i manje, bezbjedno za ljudsku ihranu!!!????
    Bolje je imati i malo slabije prinose, aimati kvalitetan i zdrav kukuruz bez negativnih kontrola i gubljenja ugleda kod svih kupaca. Ko zna koliko će takvog kukuruza biti prerađeno i koliko djece će pojesti proizvod od takvog kukuruza!!???
    Da li je zaista toliko važan profit, a tako malo nevažan ljudski život i zdravlje. Pohlepa će ipak uništiti svijet!!!

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.