• Autor
    Članci
  • Član 360

    Cena godišnje pretplate iznosi 4.500, 00 dinara. U cenu je uračunat PDV. Uplate se mogu vršiti na tekući račun Instituta broj 205-7803-56 kod Komercijalne banke AD Beograd, sa naznakom “pretplata na časopis”. O izvršenoj uplati obavestiti Institut i navesti adresu na koju treba poslati časopis.

    Potrebne informacije imate na ovoj stranici

    http://www.inmesbgd.com/tehnmesa/tehnmesa_pzp.html

    Član 360

    Molila bih za informaciju šta je sve potrebno za pretplatu na časopis Tehniologija mesa i za preporuku časopisa i literature u kojima se nalaze korisne informacije i novi trendovi vezani za tehnologiju i proizvodnju pilećeg mesa, kao i faktora koji mogu da utiču na kvalitet i senzorna svojstva pilećeg mesa.

    Član 1.183

    JA SAM IZ MAKEDONIJE KAKO JE MOGUCE DA SE PRETPLATIM ZA CASOPISA A CASOPI SA MI STIZE KUCI. JA BI SE PRETPLATIO ILI LICNO ILI BIH ISAO PREKO FIRME KAKO JE NAJ POGODNIE. JER RADIM U MESNU INDUSTRIJU DVE IPO GODINE A PRE TOGA BIO SAM DEMONSTRATOR NA POLJORIREDNI FAKULTET U SKOPJU NA PREDMETU TEHNOLOGIJE PRERADA MESA.
    PNO VAM HVAL UNAPRED

    Član 3.997

    Molio bih informaciju gde mogu da nabavim literaturu za svinjsko i junece meso. Konkretno, interesuje me nacin obrade, pakovanja, transporta i skladistenja.
    Vrlo bitna informacija koja bi mi znacila je vrednovanje razlicitih raseka trupova zivotinja.
    U obzir dolazi sva kvalitetna literatura, bilo da su u pitanju kalalozi, knjige, bilteni, casopisi i slicno.

    Unapred hvala

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.