• Autor
    Članci
  • Član 1.867

    Kako pronaci literaturu Tehnologija prerade morske ribe na srpskom ili engleskom jeziku? Trebala bi mi literatura i za Tehnoligiju rjecne ribe.

    Član 1.867

    Znaci muk… niko nista ne zna!

    Glavni urednik

    To je tehnologija veoma nerazvijena kod nas. Znam da se kolega iz Sarajeva, Enver Karahmet bavi time. Njegov kontakt možete nsći na stranicama Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta[/url] u Sarajevu.

    Što se tiče engleske literature, možete dosta nači na ovim stranicma[/url].

    Član 469

    Ne znam od kada je ovaj upit za literaturu- Tehnologija prerade morske ribe, da li ti još treba navedena literatura…ako da, bilo bi dobro da navedeš konkretno za koje ti vrste treba, i da li se radi o plavoj ili bijeloj ribi, dalo bi se naći ali na hrvatskom jeziku ako ti to odgovara.
    Konkretno, mi smo na faksu imali (radi se o sveučilišnom studijskom centar za studije mora- smijer morsko ribarstvo) predmet čuvanje i prerada proizvoda mora, preporučena literatura je bila: Andrović, E., Janežić, B., Lisac, H., Mladina, V., Parać, B. (1956): Tehnologija industrijske prerade ribe, Udruženje morskog ribarstva Jugoslavije, Rijeka, Mala ribarska biblioteka, knjiga 2: 160pp.
    Šoša, B. (1989): Higijena i tehnologija prerade morske ribe, Školska knjiga, Zagreb: 184pp.
    Živković, J. (1986): Higijena i tehnologija mesa, GRO Tipografija, Đakovo: 487pp.

    Član 933

    Mislim da možete potražiti na Fakultetu veterinarske msdicine u Beogradu, autor prof.dr. Milan Ž. Baltić

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.