Zdravo svima,
Molim vas ako znate preporučite mi neku literaturu iz ove oblasti ili web.stranice.
Hvala
Zdravo svima,
Molim vas ako znate preporučite mi neku literaturu iz ove oblasti ili web.stranice.
Hvala
možete me kontaktirati na email.atm.djordjevicvgmail.com i napisati probleme koji Vas muče,pa ćemo malo razgovarati
Pozdrav,
Đole
možete me kontaktirati na email.atm.djordjevic@gmail.com i napisati probleme koji Vas muče,pa ćemo malo razgovarati
Pozdrav,
Đole
ako vas muce otpadne vode mozete mi pisati pa da vidimo kako da vam pomognem savetima ; xlaustralia@gmail.com
Zeljko
Molim Vas,
kolega je pitao za literaturu a vi mu nudiste svoje usluge. Zašto ne napišete neku knjigu ako znate. Zaista ću radikalno početi da brišem i odstanjujem članove koji ovaj forum koriste samo radi promocije svojih usluga.
Na koju tacno prehrambenu industriju mislite? To je sirok pojam...Sta Vam konkretno treba?
Javljas se iz Saajeva..na POLJOPRIVREDNO FAKULTETU u Sarajevu..potrazite literaturu.Na Tehnološkom fakultetu u TUZLI...IMA DOSTA LITERATURE..IMA SMJER...PREHRAMBRENIH TEHNOLOGA...TAKO DA TU IMA DOSTA LITERATURE...CAK IMA I KATEDRA IZ TE OBLASTI.Posaljite sta Vas konkretno interesuje, zavrsio sam Tehnloski fax u Tz..tako da vam mogu pomoći..i puno poz iz TZ
Da bi ste učestvovali u radu foruma morate se registrovati, ili ako ste se već registrovali morate se prijaviti.