Tehnologija hrane - forumi

Upravljanje vodama u prehrambenoj industriji (7 poruka)

1. ENIDA
    Član
    sarajevo
    #

Zdravo svima,
    Molim vas ako znate preporučite mi neku literaturu iz ove oblasti ili web.stranice.
    Hvala

2. ndjole056
    Član
    Leskovac
    #

možete me kontaktirati na email.atm.djordjevicvgmail.com i napisati probleme koji Vas muče,pa ćemo malo razgovarati
    Pozdrav,
    Đole

3. ndjole056
    Član
    Leskovac
    #

možete me kontaktirati na email.atm.djordjevic@gmail.com i napisati probleme koji Vas muče,pa ćemo malo razgovarati
    Pozdrav,
    Đole

4. xlaustralia
    Član
    beograd
    #

ako vas muce otpadne vode mozete mi pisati pa da vidimo kako da vam pomognem savetima ; xlaustralia@gmail.com
    Zeljko

5. Zdravko Šumić
    Glavni majstor
    Novi Sad
    #

Molim Vas,
    kolega je pitao za literaturu a vi mu nudiste svoje usluge. Zašto ne napišete neku knjigu ako znate. Zaista ću radikalno početi da brišem i odstanjujem članove koji ovaj forum koriste samo radi promocije svojih usluga.

6. Verica
    Član
    Zrenjanin
    #

Na koju tacno prehrambenu industriju mislite? To je sirok pojam...Sta Vam konkretno treba?

7. amir
    Član
    tuzla
    #

Javljas se iz Saajeva..na POLJOPRIVREDNO FAKULTETU u Sarajevu..potrazite literaturu.Na Tehnološkom fakultetu u TUZLI...IMA DOSTA LITERATURE..IMA SMJER...PREHRAMBRENIH TEHNOLOGA...TAKO DA TU IMA DOSTA LITERATURE...CAK IMA I KATEDRA IZ TE OBLASTI.Posaljite sta Vas konkretno interesuje, zavrsio sam Tehnloski fax u Tz..tako da vam mogu pomoći..i puno poz iz TZ

RSS dovod ove teme

Odgovor

Da bi ste učestvovali u radu foruma morate se registrovati, ili ako ste se već registrovali morate se prijaviti.