• Autor
    Članci
  • Član 7.745

    Odlučio sam se da prdložim otvaranje berze za ponudu kvalitetnog osušenog voća i povrća za izvoz.

    Podelićemo stranicu na dva dela ponude i potražnje. Uz ponudu upisti količinu i očekivani cenu te način sušenja. U delu na kome se traži roba upisati vrstu,količinu i ponuđenu cenu!!

    P O N U D A                                                         P O T R A Ž NJ A

     

     

     

    Član 2.695

    Situacija sa mlekom i toksinima nas je poprilično uzdrmala. Politiziranje je bilo ispred struke i sprovođenja propisa. Što je uopšte važno da narod, različitih struka i nivoa obrazovanja čuje reč aflatoksin? Što da zamišljamo šta može da nam se desi za koju deceniju ili da se nadamo da nam se ništa loše neće desiti? Jedina pozitivna stvar iz cele situacije je saznanje i potvrda o značaju uvodjenja i PRIMENE standarda u poslovanju. Bez toga nam nema budućnosti ni ekonomske sigurnosti. Umesto da slušamo priče čija deca piju mleko i da nam to bude garancija imaćemo u svakom momentu sigurne pokazatelje i način da brzo i efikasno intervenišemo u slučaju greške.

    Član 7.745

    Hitno tražim 5000 kg osušene borovnice. Osmotski sušenu robu nemojte mi nuditi, jer ino partner neželi takvu robu. Cena koju sam spreman da platim je 20 eura za kg. Poželjno je da roba bude ujednačene veličine tj. krupnije bobice da budu odvojene od sitnijih. Obe „veličine“ otkupljujem po istoj ceni.

    Član 7.745

    Molio bih da sve druge komentare koji se tiču neke druge oblasti potraže na forumu i postave pod rubriku koja tretira tu oblast da nebismo mešali babe i žabe.

    G-đo Majo nemojte molim vas ovo shvatiti zlonamerno. Unapred vam se izvinjavam. Imate na forumu, ako sam dobro primetio rubriku koja je posvećena aflatoksinu.

    Član 451

    Mnogi me zovu i pitaju sta da rade sa osusenim povrcem kada se kod nas uvozi iz Kine sve i svasta pa i suseno povrce. Nevolja je sto je to povrce niskog kvaliteta, nije provereno a prodaje se po jako niskim cenama. Nasi proizvodjaci ne mogu da se u te cene nikako „uklope“. Nase finalizatore, proizvodjace suvih zacina i supa, to mnogo ne zanima. Njima kvalitet nije mnogo bitan, vec samo zarada. Kako naci tu resenje? Moj predlog je sledeci. Nastaviti sa proizvodnjom visokokvalitetnog susenog povrca. Izlaz naci na zapadno-evropsko trziste. Oni znaju sta je kvalitet i cene ga. Procitajmo pazljivo sta je pisao gospodin Milutin u predhodnim komentarima.

    Milivoje Jovic, tehnolog-konsutant; 062-8286083, 064-1941083

    Član 4.238

    Поштовање свима, с обзиром да је стара тема, надам се да ће неко видети.

    Заинтересовани смо за куповину сушене шљиве без коштице, ако има из нискотемпературне сушаре.

    Новица 064/8214117

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.