• Autor
    Članci
  • Član 36.071

    Postovani,

    Planiram da krenem u proizvodnju energetskih plocica( poslastice od susenog voca, orasastih plodova, biljnih proteina..) bez secera i aditiva.

    Da li mozete da mi date savet za pakovanje, kako da produzim rok trajanja proizvoda?

    Hvala!

    Član 451

    Kolaci bez secera su danas sve vise u ponudi i sve vise zahtevniji. Tzv „Energetske plocice“ nisu tipican predstavnik ovih proizvoda, ali se mogu podvesti pod ovu grupu. Sto se tice pakovanja sa ciljem produzetka roka trajanja ima vise opcija. Najbolje je pakovanje MAP. Cak i ono ima vise modifikacija i izvedbi. Koji i kakav ce se nacin odabrati zavisi najvise od planiranog fizickog obima proizvodnje. Proizvodjaci opreme iz Kine nude svoje opcije, ali sam siguran da tehnologija iz Nemacke nudi najbolje resenje. Ovo govorim zato sto sam radio sa obe ove opcije.

    Milivoje Jovic, tehnolog-konsultant; 064-1941083

    Član 34.505

    Drago mi je da stenapredovali u proširenju tvojih znanja Gospodine Joviću. Sada se razumeti i u kolaće.

    Koliko sada naplačujete Vaše konsultanske usluge??? Da li još mora da se plati trošak povratne karte od Prokuplja i nazad, i ako Vi sve vreme živite u Beogradu. Ja sam bio izgleda jedina naivna budala koja je nasela na Vaše sveopšte znanje i troškove.

    Svako dobro Vam želim u daljem radu. Dok je Ovaca biće I CUNE.

    Član 40.182

    Hoćete da kažete da je ovaj čovek prevarant?

    Član 451

    E, Tijana, ni sami ne znate koliko ste u pravu. Opasan;  veoma opasan prevarant. Zna znanje i to je najveci problem. Pogledajte na pocetku teme ovog foruma dao sam ja strucno misljenje i  komentar. Niko mi se suprostavio nije. Zasto? Pa, zato sto ne znaju. Najlakse im je da pricaju o ovcama, sisanju i budalama, kako sami sebe nazivaju. A, ja radim svoj posao….i sto je najvaznije dobro mi ide. Jedino mi je zao sto na ovom Forumu nema vise strucnih ljudi pa da razmenjujemo misljenja.

    Milivoje Jovic, tehnolog-konsultant

    Član 12.142

    Tijana
    Član 40.18224-08-2022

    Hoćete da kažete da je ovaj čovek prevarant?
    Poštovana gđo/gđice, bez težih i teških kvalifikacija! Prehrambenih tehnologa – konsulranata ima ovakvih i onakvih. Važno ih je prepoznati!

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.