• Autor
    Članci
  • Član 2.049

    Molim Vas gde mogu naručiti i kupiti knjigu:
    Principi membranske filtracije sa primenom u tehnologiji mleka, Dr Dragoljub Đ. Gavarić, Tehnološki fakultet, Novi Sad, 1995.

    Glavni urednik

    Možete je kupiti u skriptarnici Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu.

    Član 2.675

    Interesuje me kupovina proverene literature o gajenju bukovace,
    ocekujem vasu preporuku i kako mogu doci do iste
    hvala unapred.

    Član 1.532

    Molim Vas gde mogu da nađem knjige o voću (konkeretno za jagodu, višnju, kupinu) o zamrzavanju istog i pratećim analizama.
    Hvala unapred na odgovorima!

    Glavni urednik

    Do kraja 2010. profesor Vračar bi trebao da izda knjigu o zamrzavanju voća. Analize možete nači u praktikumu.

    Član 2.974

    Zamolio bih Vas da me informisete gdje mogu naci literaturu za proizvodnju kokosijih pasteta i salame?

    Glavni urednik
    Član 2.742

    Zanima me gde mogu nabaviti literturu iz oblaszi tehnologije prerade maslina i šampinjona.

    Član 1.532

    Molim vas gde da potrazim sledecu literaturu:
    Tehnologija berbe, transporta, smrzavanja i čuvanja maline i kupine, Janković M., Kandić M., Savetovanje u Arilju (1993)
    Kupina, Mratinić E., Novi Beograd (1998)

    Član 3.031

    Postovani, interesuje me gde mogu pronaci knjigu o uzgoju dunje?

    Član 3.035

    Poštovani, interesuje me gdje bih mogao kupiti knjige koje koje obrađuju načine dimenzioniranja i projektovanja uređaja za obradu otpadnih voda (pjeskolovi, mastolovi, taložnici, bio-reaktori i sl.)

    Član 3.771

    Molim Vas (po sto sam iz Makedonije) gde mogu naručiti i kupiti knjigu:
    Tehnologija konditorskih proizvoda, dr Milena Gavrilović, Tehnološki fakultet, Novi Sad, 2003.

    Član 3.803

    Molim Vas gde mogu kupiti knjigu Proizvodnja kobasica i suhomesnatih proizvoda,Peric Tihomir,Poljo knjiga,Beograd,2008,kao i knjigu Zanatska prerada mesa,bolesti zoonoze i sistem bezbednosti hrane,miroslav Stojsic,Ivan Nastasijevic,SD Public,Beograd!

    Član 2.585

    moj odgovor je za vise pitanja

    za knjigu o konditorima idi na poljop. fakultet u zemun i u labu za tehnologiju ratarskih proizvoda ( drugi sprat nove zgrade valjda) trazi asistentkinju jovanku i nju pitaj

    za knjigu o gajenju dunje nadji online knjizaru na natu tu je najjeftinija oko 1400 din. ukucaj gajenje dunje evica mratinic

    za bukovace ukucaj gajenje bukovace i nadji neki hrvatski sajt ima sve o gajenju, mada bi ti preporucio da odes kod nekog ko to radi i da ti isprica to sto si procitao

    Član 1.790

    Госпођа Евица Мратинић је професор на пољопривредном факултету у Земуну
    и обратите се њој лично,зна ауторка где могу да се купе књиге које је написала.
    Занимљиво је и то да је гђа.Мратинић ауторитет када су у питању аутохтоне сорте јабука и крушака и да их истражује једно 35 година.

    Član 3.848

    Da li netko zna gdje se moze nabaviti knjiga pod nazivom Analize životnih namirnica,izdano 1983 godine…Univerzitet u Beogradu ( J.Trajković; M.Mirić; J.Boros; S.Šiler)

    Unaprijed hvala

    Član 3.679

    Molim Vas , ko se još zanosi tkzv. „literaturom“ koju je „izdao“ izvesni BIVŠI veterinarski inspektor M.Stojšić zv.Šilja ?! „Kapitalno delo“ se zove „Zanatska prerada mesa,bolesti zoonoze i sistem bezbednosti hrane“, a o tome čovek pojma nema. Blago rečeno bi bilo kakve su sve anegdote ljudi doživljavali za vreme njegovog “ službovanja“, gde je , možda, i stekao neko iskustvo, između dva farbanja kose, i „pretočio“ u štivo , u čijem se naslovu nalazi pravi mali bosanski lonac termina. Kao kad loš student iziđe na ispit, totalno nespreman, pa pokušava da izvuče neku tanku šesticu na „šarm“, e tako izvesni Šilja piše u svojoj „knjizi“ , koja obiluje fotografijama, polu – rečenicama, polu informacijama, tako da više liči na neku slikovnicu „Poznavanje prirode i društva / domaćinstvo“, nego na neku ozbiljnu knjigu.
    Zato Bogdane i ne možeš da je nabaviš, ja sam je od nekog dobio, koji je u ono Šiljino vreme morao da donira štampanje te „knjige“, pa sam je bacio. Eto, možda sam pogrešio, možda bi i tebi koristila da napraviš neki suvomesnati proizvod, koji ne liči ninašta, pa da se na „svojim greškama učiš“, a držeći se Šiljinih saveta iz knjige :)

    Član 3.082

    Zdravo Mitko
    Jas ja imam knigata no vo fotokopir verzija. Probav da ja najdam vo Novi Sad za da si ja kupam. No mi kazaa deka izdanieto e prodadeno.
    Ako si zainteresiran moze da mi pises e-mail i da se dogovorime da si napravis kopija

    Član 3.832

    da li neko zna gdje mogu nabaviti knjige:
    Proizvodnja jakih alkoholnih pića,autor dipl.inž.Radovan Ilić,Nolit
    Čuvanje voća i povrća u hladnjačama sa komtrolisanom atmosferom,autor Prof.dr.Midhat Jašić,Tuzla-Sarajevo

    Član 2.687

    Da li neko zna kako mogu kupiti knjigu „Aditivi u hrani,vodic kroz E- brojeve“, autori su Ivana Vinković Vrček i Dada Lerotić??Hvala unapred….

    Član 5.983

    Zanima me, kako mogu kupiti knjigu „Cuvanje voca i povrca u hladnjacama sa kontroliranom atmosferom“ od profesora Midhata Jasica? Kako je mogu naruciti, s obzirom da je izdata u Bosni? Hvala unapred!

    Glavni urednik

    U ovoj temi sam odgovorio na vaše pitanje

    Čuvanje voća i povrća u hladnjačama sa kontroliranom atmosferom

    Član 6.053

    Pozdrav svima!
    Počinjem da se bavim proizvodnjom keksa ,silom prilika -to mi nije struka.Imam neke recepture ali normalno nailazim na razne probleme pri mešenju i pečenju.Molim da mi neko preporuči literaturu kako bi se upoznala sa osnovama tehnologije keksa. Unapred hvala.

    Član 6.296

    Pozdrav svima, molim za informaciju kako da naručim dolje navedenu knjigu, znam da ju se može kupiti u Novom Sadu, ali živim u Hrvatskoj pa bih je naručila…Ima li netko informaciju ili mail na koji se mogu nekomu obratiti? Hvala unaprijed! :)

    Sojino mlijeko proizvodnja, prerada i zdravstveni aspekti
    Prof. dr. sc. Ibrahim Mujić Prof. dr. sc. Osman Sarić Doc. dr. sc. Zlatan Sarić Doc. dr. sc. Vildana Alibabić, GRAFIČAR, Bihać, 2008.

    Član 6.328

    kupio bih knjigu ,, Dunja,, od Evice Mratanic ako neko ima neka se javi

    Član 2.953

    Gde se može nabaviti literatura u vezi arojine

    Član 15.870

    HITNO!!!!

    Kupila bih knjigu Tehnologiju konditorskih proizvoda od Milene Gavrilovic, ako je neko ima neka se javi. Trebam da pisem diplomski rad o cokoladi i ova knjiga bi mi mnogo pomogla.

    Član 2.119

    <span style=“color: #000000; font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; line-height: normal; text-align: -webkit-center; background-color: #ffe15c;“>Књигу можете поручити код издавача Млинпек завод, Нови Сад 021/547-681, 547-682, 547-683 </span>office@mlinpekzavod.com

    Član 2.119

    Књигу можете поручити код издавача Млинпек завод, Нови Сад 021/547-681, 547-682, 547-683 office@mlinpekzavod.com

    Član 5.309

    Da li neko zna gde bih mogla kupiti knjigu Sojino mlijeko proizvodnja, prerada i zdravstveni aspekti—-Prof. dr. sc. Ibrahim Mujić Prof. dr. sc. Osman Sarić Doc. dr. sc. Zlatan Sarić Doc. dr. sc. Vildana Alibabić, GRAFIČAR, Bihać, 2008?

    Član 10.308

    Gde mogu da kupim knjiga Zanatska prerada mesa ?

    Srdačan pozdrav

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.