Član 1

Ovim pravilnikom propisuju se obrasci izveštaja o upravljanju ambalažom i ambalažnim otpadom koje, u skladu sa zakonom, sastavljaju proizvođač, uvoznik, paker/punilac, isporučilac i krajnji korisnik, kao i operater sistema upravljanja ambalažnim otpadom.

Član 2

Izveštaj o upravljanju ambalažom i ambalažnim otpadom koji sastavlja proizvođač, uvoznik, paker/punilac, isporučilac i krajnji korisnik podnosi se na Obrascu 1. koji je odštampan uz ovaj pravilnik i čini njegov sastavni deo.

Izveštaj o upravljanju ambalažom i ambalažnim otpadom koji sastavlja operater sistema upravljanja ambalažnim otpadom podnosi se na Obrascu 2. koji je odštampan uz ovaj pravilnik i čini njegov sastavni deo.

Član 3

Ovaj pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u „Službenom glasniku Republike Srbije“.

Samostalni članovi Pravilnika o izmenama
Pravilnika o obrascima izveštaja o upravljanju ambalažom i ambalažnim otpadom

(„Sl. glasnik RS“, br. 10/2013)

Član 1.

U Pravilniku o obrascima izveštaja o upravljanju ambalažom i ambalažnim otpadom ( „Službeni glasnik RS”, broj 21/10) , Obrazac 1 – Izveštaj proizvođača, uvoznika, paker/punioca, isporučioca i krajnjeg korisnika, koji je odštampan uz ovaj pravilnik i čini njegov sastavni deo zamenjuje se novim Obrascem 1 – Izveštaj proizvođača, uvoznika, paker/punioca, isporučioca i krajnjeg korisnika, koji je odštampan uz ovaj pravilnik i čini njegov sastavni deo.

Član 2.

Obrazac 2 – Izveštaj operatera sistema upravljanja ambalažnim otpadom, koji je odštampan uz Pravilnik o obrascima izveštaja o upravljanju ambalažom i ambalažnim otpadom ( „Službeni glasnik RS”, broj 21/10) i čini njegov sastavni deo zamenjuje se novim Obrascem 2 – Izveštaj operatera sistema upravljanja ambalažnim otpadom, koji je odštampan uz ovaj pravilnik i čini njegov sastavni deo.

Član 3.

Ovaj pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u „Službenom glasniku Republike Srbije”.

Obrasci izveštaja o upravljanju ambalažom i ambalažnim otpadom 01

Obrasci izveštaja o upravljanju ambalažom i ambalažnim otpadom 02

Obrasci izveštaja o upravljanju ambalažom i ambalažnim otpadom 03

Obrasci izveštaja o upravljanju ambalažom i ambalažnim otpadom 04

Obrasci izveštaja o upravljanju ambalažom i ambalažnim otpadom 05

Obrasci izveštaja o upravljanju ambalažom i ambalažnim otpadom 06

Napravi novu temu u “Pravilnici”

Napišite komentar



<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">