Dan dobavlјača – Agrobiznis 2019, u organizaciji Razvojne agencije Vojvodine (RAV) održaće se u utorak, 9. aprila 2019. godine na Novosadskom sajmu u Kongresnom centru „Master” – Master centar Novi Sad, Hajduk Velјkova 11, gde će se okupiti domaće kompanije, strani investitori koji posluju na teritoriji AP Vojvodine, kao i strane kompanije iz sektora polјoprivrede – sa fokusom na prehrambenu i prerađivačku industriju. Učešće je besplatno.

Cilј ovog događaja je povezivanje domaćih i stranih privrednika, povećavanje izvoznih potencijala domaćih kompanija i podsticanje da uđu u dobavlјačke lance stranih kompanija, bilo da posluju na teritoriji APV ili u inostranstvu. Očekuje se preko 200 učesnika iz vodećih kompanija iz Srbije i inostranstva.

Događaj se sastoji od B2B sesija, s pauzama za osveženje i ručak.

Kako ocenjuje organizator, prošlogodišnji Dan dobavlјača – Agrobiznis 2018. bio je izuzetno uspešan. Održano je preko 350 B2B sastanaka između trgovinskih lanaca i većih proizvođača, sa malim i srednjim preduzećima, mahom iz prehrambene i prerađivačke industrije. Više informacija o Danu dobavlјača – Agrobiznis 2018, kao i iskustva učesnika možete pronaći na ovom linku: Dan dobavlјača 2018.

Kompanije koje su već potvrdile svoje prisustvo na B2B sastancima između ostalih između ostalih su: Univereksport, Delez, Maksi, Tempo, Šop&Go, Sinagoga, Mikromarket, Imlek, PerSu, MK Komerc (polјoprivreda), Ajduk Agrar, Voćar Slankamen, Agromarket, Tamiška i drugi.

Registraciju možete izvršiti putem linka Registracija ili popunjavanjem registracinog formulara koji se nalazi OVDE i njegovim slanjem na zivko.planic@rav.org.rs.

Molimo Vas da odgovor o učešću pošalјete najkasnije do ponedelјka, 25. marta 2019. godine.

Informacije o potvrđenim učesnicima biće uskoro dostupne na sajtu RAV-a: RAV / DD 2019.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte savetnika za domaću privredu Razvojne agencije Vojvodine Živka Planića: zivko.planic@rav.org.rs i +38163644950.