Reklama

Poštovane koleginice i kolege,

Zadovoljstvo nam je da Vam u ime Naučnog i Organizacionog odbora Kongresa pošaljemo 2. obaveštenje o Kongresu i da Vas pozovemo na učešće na predstojećem

XI KONGRESU MIKROBIOLOGA SRBIJE “MIKROMED 2017”

sa međunarodnim učešćem

Kongres će biti održan od 11. do 13. maja 2017. godine u Hotelu M u Beogradu u organizaciji Udruženja medicinskih mikrobiologa Srbije i Udruženja mikrobiologa Srbije. Na skupu će osim kolega iz Srbije, učestvovati i stručnjaci iz svih zamalja regiona Balkana i jugoistočne Evrope.

Nakon deset uspešnih godina Kongresa i Brenda MIKROMED, organizatori nameravaju da pozicioniraju i promovišu MIKROMED 2017 na regionalnom nivou.

Pored predavača iz Evrope, lideri struke iz zemlje i regiona će držati plenarna predavanja, panele i voditi okrugle stolove sa temama značajnim za Srbiju i region.

Aktivno radimo na promociji i očekujemo učešće preko 400 kolega iz Srbije, Republike Srpske, BH Federacije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Albanije i Grčke.

Atraktivne teme i integralan pristup problematici treba da obezbede učešće širokog dijapazona profesionalaca: medicinskih, opštih i industrijskih mikrobiologa, epidemiologa, veterinarskih mikrobiologa, mikrobiologa hrane, fitopatologa, genetičara, kao i lekara opšte prakse.

Širi izbor aktuelnih tema obuhvata sledeće oblasti: epidemiologija zaraznih bolesti, onkogeni virusi, invazivne bakterijske bolesti, intrahospitalne infekcije, rezistencija na antimikrobne lekove, savremene metode dijagnostikovanja mikroorganizama, virusni miokaraditisi, mikološke infekcije, parazitarne bolesti, protoze izazivači bolesti ljudi i životinja, nove mogućnosti u lečenju infektivnih bolesti, ekološka mikrobiologija, mikrobiologija hrane, veterinarska mikrobiologija, industrijska mikrobiologija, fitopatologija, genetika mikroorganizama i druge.

Za pristup različitim relevantnim informacijama u vezi sa kongresom MIKROMED 2017, kao što su preliminarni program, predavači, registracija, prijavljivanje radova kao i komunikaciju, molimo Vas da posetite websajt kongresa www.micromed2017.com

Za sve dodatne informacije menadžment koordinator Kongresa ARIA.ONE Conference & Consulting (Tel: +381 11 31 60 625, 011 21 96 530, 011 37 31 536 I Fax: +381 11 31 60 862 I e-mail: info@micromed2017.com) Vam stoji na raspolaganju.

Lokacija

Mesto održavanja kongresa MIKROMED 2017 biće kongresne prostorije Hotela M u Beogradu.

Ovaj udoban gradski hotel nudi i boravak učesnika kongresa po veoma pristupačnim cenama.

Unapred se zahvaljujemo i radujemo se viđenju u maju u Beogradu.

Predsednik
Naučnog odbora

Prof. dr Branislava Savić

Ko-predsednik
Organizacionog odbora

Prof. dr Dragojlo Obradović

Ko-predsednik
Organizacionog odbora

Prof. dr Lazar Ranin

Registracioni formular – Mikromed 2017

Registration form – Micromed 2017

Delegate invitation letter – Newsletter

Pozivno pismo za učesnike

MIKROMED 2017 – Preliminarni program