Izvor: http://serbiaorganica.org/

SERBIA ORGANICA je zahvaljujući podršci USAID Agrobiznis projekta izradila bazu podataka ,, Ko je ko u organskom sektoru u Srbiji“.

Kreiranje ovog adresara ima za cilj da na jednom mestu obuhvati postojeće učesnike čiji je rad neposredno vezan za organsku proizvodnju kao i da objedini informacije u celom vrednosnom lancu od proizvodnje i prerade preko distribucije i skladištenja. Kreiranju baze prethodila je sveobuhvatna pretraga subjekata i provera kontakt informacija i delatnosti. Baza sada objedinjuje podatke o proizvođačima, prerađivačima, sertifikacionim kućama, obrazovnim institucijama, trgovačkim kućama, laboratorijama, kancelarijama, relevantnim ministarstima, savetodavnim službama…

Na ovaj način su (najsažetije do sada, a objedinjeno na jednom mestu) postale dostupne najkompletnije informacije o organskoj proizbodnji u Srbiji.
Saradnici udruženja su se potrudili da ovaj adresar poseduje najnovije dostupne informacije, kao i da se iste redovno proveravaju i dopunjuju, kako bi se članovi uvek mogli osloniti na podatke koje im Serbia Organica pruža. Molimo sve one koji smatraju da su učesnici ovog sektora , a nisu se našli u bazi, da nam se jave i ostave svoje podatke kako bi mogli da ih uvrstimo. Takodje, molimo i sve ostale koji su deo baze da nas kontaktiraju u slučaju da ima potrebe za izmenom ili dopunom podataka.

Ukoliko ste član ili partner Serbia Organice bazu možete pogledati klikom ovde.

Napravi novu temu u “Aktuelnosti”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">