Sonja

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 15.163

    Почитувани колеги, би Ве замолила ако некој од Вас ја има постапката за одредување на % на калциум и фосфор од МКФ(монокалциум фосфат) но по класичен метод(стандардни класични хемиски методи на испитување!)

    Однапред благодарам

    Соња