zeljko

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 4.749

    Pa tako i ja mislim i sigurno cu Vam se javiti i vama ekovita,gago a i tebi majstore!
    Ideja moja i mojih prijatelja zbog cega smo se i okupili jeste ta da u direktnom kontaktu dodjemo probamo vidimo dokumentaciju i kupimo proizvod.
    Pretpostavljam da je cena kod Vas na vratima mnogo povoljnija nego u nekom drugom objektu.
    A pravo da Vam kazem nas kupce mogu da deru,a Vas da ucenjuju jer bukvalno
    pola ljudi u Beogradu radi i neprijavljeno i nema niti ceka niti kartice, a kamoli sindikata i to sto zaradi osudjen je da istrese na kasi nekog marketa.

    Član 4.749

    Tacno Gago hvala na ohrabrenju! Elem isto mislimo! Ja samo konzument!
    A posto sam godinama u marketingu na prostoru Bg mislim da svima Vama koji ste pre svega VELIKI borci,entuzijasti treba mnogo mnogo podrske i malo vise prostora i razumevanja.
    Ja planiram bas zbog svih Vasih prica i iskustava da organizujem u mom okruzenju udruzenje potrosaca domacih proizvoda! (za sada nas je oko 50-ak)
    jos smo u povoju ali cemo do kraja maja vec biti spremni da trazimo i razmisljamo o ponudama za zimnicu pa cemo i kontaktirati sve zainteresovane tako mislim da u direktnom kontaktu i sa vecom potraznjom mozemo doci i do povoljnije cene!
    A i ti Vasi problemi koje imate od trgovinskih magnata,kvantitet originalna unikatna ambalaza nama nije bitna imamo jednu istu zelju KVALITETNU hranu prihvatljivije cene kako bi preziveli ovu krizu i iducu zimu. Jer istini za volju izgled teglice ili etiketa nece zasititi gladne stomake za trpezom.
    A i neide da sa kvantasa ili pijace donesenu papriku pecemo na parkingu na dimu iz auspuha naseg ili komsijskog auta.
    Cak sto vise mi u BEOGRADU (vecina nas) i nema pored svoga posla od jutra do sutra nekog viska vremena da se dimi uz smederevac.
    ZATO DRAGI NASI PROIZVODJACI razmislite pa ako ste zainteresovani javite se i spremajte Nam lepe ukusne proizvode,razmislite o realnoj ponudi saljite adrese mi svakim danom imamo kojeg clana vise.
    P.S.
    Ovo nije sala mi smo prinudjeni na ovo cak i kada Vi dodjete do nasih sindikata opet imate problem svako trazi neku uslugicu,procenat,poklon, te ako na to pristanete da taj izdatak pokrijete mi opet placamo kao u nekom trg.lancu!

    Član 4.749

    Ama ljudi!
    Ja cak i podrzavam da u SC i u svaki konferencijsko-kongresni prostor udje i pcelar,kao i svaki drugi proizvodjac ratar stocar….
    ….ma svako zivi i da se o toj grani,resursu prica razmenjuju iskustva ali mislim pogotovo u poljoprivredi s obzirom na jako veliku zauzetost i udaljenost od SC poljoprivrednog proizvodjaca treba posle takvih seminara-predavanja doci i do njega u njegovu sredinu,njegov atar susresti se sa njim i njemu bliskima preneti zakljucke,razmeniti iskustva,misljenja mogucnosti i druge sitnice koje uticu na kvalitet,kvantitet,konkurentnost pa i na cenu.
    Zao mi je ali ja sam jos uvek samo konzument-potrosac i nazalost posmatrac
    koji kad udje u neki hiper-market ili mini-market,piljaru osudjen biva da kupi TURSKI ili KINESKI pasulj,luk,patlidzan.
    Zatim BRAZILSKU SVINJETINU,sam Bog zna ciju GOVEDINU a MLECNE proizvode nesmem ni da pogledam na deklaraciji!
    Uz to odem li kod prijatelja u selo a On mucenik mlekom poji svinje,neprodatim vocem i povrcem hrani stoku!
    Zaparlozene njive gde god pogledas u nedogled se prosule.
    Dok nasmejani strucnjaci,inzinjeri i experti sa tv-a napadaju seljaka kako-kojeg kako nema kvalitet,drugom fali kvantitet,trecem standardizacija i to da su barem u necem slozni nego ni u jednom sem kako PUKI SELJAK neradi kako treba i kako moze.
    Ja kao posmatrac jedino zakljucujem da je PIJACA kao ustanova ili vec sta
    izgubila svoj smisao, zahvaljujuci pre svega gladju gradskih otaca koji koliko cujem po pijacama od prodavaca od ABNORMALNIH TAKSI i DAZBINA ocekuju i baziraju gradski budzet!
    Dok prodajni centri udaraju po usima i rokovima dobavljace!
    Pa se pitam dali bi direktni kontakti sa proizvodjacima(znaci od pocetka lanca)pa do kraja toga niza dali kakvih pomaka.
    Ako vec Vlast dize ruke od svoga HRANITELJA i prepusta ga sebi samom mozeli se napraviti pomak tako ako nema vece cene ono bar zajednickim snagama (svi nabrojani)mogu doci kroz konverzaciju do jeftinijeg,kvalitetnijeg,brojnijeg proizvoda

    Član 4.749

    Bogu hvala!
    Milo mi je za dosta lepih komentara i interesantnih a pojedine ponudjene kontakt telefone i e mail adrese cu kontaktirati.
    A mozete li mi reci kako to ide u prodaji i dali je neko zainteresovan da svoje proizvode ponudi za sindikalnu prodaju i imali ko kakvih iskustava?
    Jer ovo sa veleprodajama,hiper marketima i drugim prodajnim objektima deluje nadugackom stapu!