Amir

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 4.889

    Norboo, ako se predomislite za kupovinu te sušare, molim vas da me kontaktirate na moj mejl (klikoamir@gmail.com). Kupio bih je ja sebi ako je u tako dobrom stanju kako ste rekli, pa da me povežete s prodavcem.

    Član 4.889

    Norboo, ja tražim upravo takvu sušaru i rado bih platio tu cijenu za nju ako je u takvom stanju kako kažete. Koji je proizvodač? Jeste li je kupili u Srbiji? Kojem gradu? Ima li ih još? Ako mi možete ponuditi neki broj telefona, adresu, mejl nekog prodavača, bit ću vam veoma zahvalan. Kod nas u BiH je jako teško naći sušaru. Znate li možda kolika je cijena takve nove sušare u Srbiji? Meni treba za moje voćnjake, ali znam cijenu sušenja voća jer svoje sušim kod čovjeka koji je posjeduje. Cijena 1. kg sušenja (naplaćuje po kg osušenih, ne sirovih) je 0,75 eura. Znam da suši i sve drugo i kaže da mu se najviše isplati raditi s gljivama. Otkupljuje ih od skupljača, suši i prodaje Slovencima koji mu dolaze na adresu po njegovom pozivu kada osuši količinu za tranpsort kombi vozilom ili pikapom. Čak razmišlja da prestane sušiti voće jer kaže da pravo dobro zarađuje na gljivama i ljekobilju koje drugi beru, a ona samo suši i prodaje Slovencima. Znači, ima računa s tom sušarom raditi i s drugim proizvodima osim s voćem. Mene, do duše, zanima samo sušenje vlastitog voća, ali samo ovo spomenuo zbog vas jer mi se čini da vas zanima rad i sa ostalim.
    Ako mi možete dati informaciju o tome što mene zanima (gore sam spomenuo), bit ću vam jako zahvalan.

    Pozdrav!

    Član 4.889

    Pozdrav svima! Molim vas može li mi neko reći prosječne cijene polovnih sušara za voće? Zanimaju me sušare kapaciteta oko 500 kg /24 h na čvrsto gorivo. Može i bez peći. Čuo sam da se mogu povoljno nabaviti u Čačku, ali nikako ne mogu naći na internetu neku u ponudi, a nikoga nemam tamo koga bih mogao angažirati da mi to provjeri.

    Hvala!