• Autor
    Članci
  • Član 8.473

    Poštovani,
    Da li možete da mi odgovorite u koju kategoriju spadaju objekti za proizvodnju kozmetičkih proizvoda, tj. šamponi, tečni sapuni, deterdženti za sudove…Koje uslove takav objekat treba da ispuni i koje kontrole od strane inspekcije prolazi, da bi se gotov proizvod našao na tržištu bezbedan i odobren?

    Molim za odgovor
    Pozdrav

    Član 16.709

    Možete li mi reći da li je ovaj Pravilnik važeći kad je u pitanju mesara, odn.objekat za promet na malo mesa i proizvoda od mesa? Unapred hvala!

    Član 22.536

    Da li mozete da mi odgovorite u koju kategoriju spadaju objekti za proizvodnju kozmetickih proizvoda. U pitanju su samponi, tecni sapuni i deterdzenti za sudov. Koje uslove takav objekat treba da ispuni i koje kontrole trebaju da se obave , da bi se gotov proizvod nasao na trzistu bezbedan i odobren?
    Hvala!

    Član 24.549

    Molim Vas da mi odgovorite sta je sve potrebno za pruzanje ketering usluga(neki sertifikat,posebni uslovi…) za decije rodjendane,…da li je moguce da se radi od kuce?Unapred zahvalna !

    Član 6.110

    Sve sto vas zanima u vezi sanitarno-higijenskim uslovima za objekte koji se bave proizvodnjom,skladistenjem,prepakivanjem i transportom prehrambenih namirnica mozete me pozvati na broj koji se nalazi na mom profilu!

    Član 24.709

    Da li je u proizvodnji konditorskih proizvoda, konkretno keksa, po HACCP-u neophodno postavljanje dezinfekcionih barijera na ulaz u samu proizvodnju kako bi se izbeglo mesanje prljavih i cistih puteva? Hvala!

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.