• Autor
    Članci
  • Glavni urednik

    Najpre dobrodošli na forum sajta Tehnologija hrane

    U ovom kratkom uputstvu ću Vam objasniti kako da postanete član ovog foruma. Samo kao član foruma možete postavljati nove teme odnosno pitanja i odgovarati na postojeće teme.

    Prvo odaberete nadimak pod kojim ćete biti prijavljeni na našem forumu (Prvo polje).

    Npr. Pera

    Po odabiru nadimka popunjavate polje sa e-mail adresom i kao opciju imate mogućnost da sakrijete prikaz svoje mail adrese.

    Lozinka je proizvoljna i može sadržati sve znakove ali mora biti dužine od bar 8 znakova.

    Vizuelna potvrda je neophodna zbog sigurnosnih razloga sajta tj. kao zaštita od spama i sl. Obavezno ukucajte slova koja vidite na slici (Obratite pažnju na velika i mala slova ).

    Sledeća polja su obavezna pri registaraciji i sadrže osnovne podatke o osobi koja se učlanjuje.

    Opciona stavka je obrazovanje i zanimanje.

    Naravno morate se pridržavati pravila koja su naglašena kao na primer o slovima engleskog alfabeta i postojećoj e-mail adresi jer će vam na tu adresu biti posalto odobrenje prijema na forumu.

    Po popunjavanju obrasca registracije budući član se obavezuje na poštovanje opštih pravila ponašanja na forumu.

    Ucesce u radu foruma je besplatno. Administratori i moderatori Foruma Tehnologije Hrane trudice se da uklone sve poruke koje mogu da budu predmet prigovora, ali je nemoguce pregledati sve poruke Poruke odrazavaju iskljucivo poglede autora, tako da vlasnici Foruma nisu odgovorni za sadrzaj bilo koje poruke. Forum koristite na sopstvenu odgovornost! Ukoliko zelite da odustanete kliknite ovde za povratak na pocetnu stranu.
    Ako se slozite sa pravilnikom, obavezujete se da necete postavljati (slati) uvredljive, vulgarne, seksualno orijentisane, pretece, poruke mrznje, ili poruke koje nisu u skladu sa vazecim zakonima.
    Administratori i moderatori Foruma imaju pravo da uklone, promene, premeste ili zatvore bilo koju temu i poruku, iz bilo kog razloga. Takode, zadrzavamo pravo da trajno zabranimo pristup korisnicima cije postupke ocenimo kao neprihvatljive.

    Registraciju završavate klikom na kvadratić slažem se a zatim i klikom na polje registracije.

    Ako je formular pravilno ispunjen dočekaće vas ova stranica.

    Na vašu prijavljenu e-mail adresu će stići mail sledeće sadržine:

    Pera, vaš zahtev za registracijom naloga na Tehnologija hrane je primljen.
    Korisničko ime koje ste izabrali je Pera a lozinka ********.
    Pre nego što možete da se prijavite i počnete sa korišćenjem foruma, vaš zahtev biće razmotren i odobren. Kada se ovo dogodi, primićete još jedan e-mail sa ove adrese.
    Hvala vam, Tehnologija hrane tim.

    Posle razmatranja, odobrava se prijem člana putem drugog e-maila sledeće sadržine:

    Dobrodošli, Pera!
    Vaš nalog na Tehnologija hrane je odobren od strane administratora. Pre nego što počnete sa pisanjem poruka, moraćete da ga aktivirate. Kliknite na sledeći link da biste aktivirali svoj nalog: http:/Avww.tehnoloffliahrane.conVrotinVindeH.php?action=activate;u=5;code=d2e7a3cS70
    Hvala vam, Tehnologija hrane tim.

    Klikom na link dočekaće vas potvrda registracije.
    I zatim mogućnost prijave na forum ukucajte svoj nadimak i lozinku
    i možete da počnete sa postavljanjem pitanja.

    Ovo su dva moguća obrasca za prijavu člana foruma i u polja upisujete ranije odabrane podatke. Ovde postoji opcija za dužinu prijavljivanja i ako znate da će vam forum trebati u narednih sat dva onda odaberite dužinu prijave shodno tome. Ako ste kući možete da čekirate za stalno.
    S nadom u dugu saradnju, pozdrav.
    Admin.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.