• Autor
    Članci
  • Član 495

    Poštovane kolege,

    da li neko slučajno ima informaciju o nekoj sprej sušari koja momentalno nije u pogonu a postoji šansa da bi mogla da se ponovo pokrene?
    U prevodu, da li u našoj zemlji postoji firma koja je iz nekog razloga zaustavila pogon sprej sušare.
    Pod sprej sušarom podrazumevam onakve kakve se koriste u npr. industriji mleka za mleko u prahu. Sa direktnim kontaktom sa medijumom za zagrevanje vazduha ili indirektnim, sve jedno.

    Hvala unapred!

    Pozdrav!

    Član 2.560

    Postoje dve mlekare koje poseduju susare Ali nijedna ne radi.
    Prva je Solventa doo – Mlekara Pancevo a druga je DZERSI doo iz Knjazevca, obe su u stecaju, tako da je nemoguce bilo sta dogovoriti.

    Pozdrav.

    Član 495

    Uf, to je baš nezgodno…
    Taj prokleti stečaj… Ne znam da li još neko sem mene deli isti utisak da je sve više stečajeva i „neupotrebljivih“ fabrika u okolini…
    Kao tehnologa nikada me nije preterano zanimalo šta znači kada fabrika ode pod stečaj, mislio sam da je to posao pravnika i ekonomista i da stečaj postoji kako bi i oni imali šta da rade. Bogu hvala nisam bio u prilici da radim u jednoj takvoj. U poslednje vreme sve više se srećem sa ovakvim slučajevima… Više nego tužno.

    Puno hvala na odgovoru.

    Pozdrav.

    Član 3.569

    Akaricu pa zasto se sikiras ako stvarno zelis susaru kupi je od DZERSIJA oni je prodaju to je nova susara tek je u probnom radu naj novija DANSKA tehnologija licno sam je video jer sam sa njima saradzivao i ostali su mi poprilicno duzni.Ako si stvarno zainteresovan mogu ti dati telefon stecajnog upravnika pa je kontaktiraj i raspitaj se oko cene.Samo da znas to je velika masinerija ceo pogon .

    Član 158

    Evo Doma ti je dao odlican predlog. Retko se danas srece tako nesto. Nasa drzava uvozi mleko u prahu, a najnovija tehnologija cami u nekoj firmi u stecaju. Pozovi Domu i kontaktiraj stecajnu upravnicu za cenu i ostale uslove, pa onda Fond Za Razvoj Republike Srbije da ti daju povoljan kredit za pocetak posla.
    Nek ti je sa srecom.

Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.