U zajedničkom terminu od 1. do 4. decembra na Zagrebačkom velesajmu biće održan CROAGRO, Međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja.

U doba ubrzanog razvoja tehnoloških inovacija kao i sve zahtevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, cilj sajma je da okupi i prezentuje visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije uz B2B susrete i razmenu iskustava i znanja.

Program izlaganja sajma CroAgro obuhvata poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, mašine i opremu za obradu, konzerviranje te skladištenje posle berbe, kao i seme, sadni materijali i zaštitu bilja.

Posetioce, uz izlagački segment, očekuju popratne manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera na preko 20.000 metara kvadratnih zatvorenog paviljonskog prostora. Sajam će se održati u 9 međusobno povezanih paviljona.

U istom terminu održavaju se i Sajmovi zdravog življenja, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima s naglaskom na zdravi život, povratak prirodi i održivom načinu života. Uz izložbeni deo, sajam prate stručni skupovi i konferencije na aktuelne teme. Na više lokacija biće održana brojna zanimljiva i edukativna predavanja, seminari, kongresi, prezentacije i radionice. Izlagački segment obuhvata tri osnovna tematska područja: Organica/APItera; Kronoplja i Alterna.

Partner Sajmova hrane i zdravog življenja – HUPED će i ove godine organizovati sada već 14. Međunarodni kongres na temu „Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini“ na kojem će naučnici i stručnjaci iz celoga sveta izložiti svoja istraživanja i iskustva iz ovoga područja.

Više informacija možete pronaći na www.zv.hr i na društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Napravi novu temu u “Aktuelnosti”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">