Komisije za ocenjivanje kvaliteta proizvoda i usluga, u susret jubilarnom, 90. međunarodnom poljoprivrednom sajmu rade na vrednovanju uzoraka u 30 robnih grupa.

Ove godine je pristiglo 40 prijava za „Najbolji u agrobiznisu“, a za ovo laskavo priznanje prijavile su se firme i kompanije iz Srbije i Regiona, rekao je predsednik Komisije, dr Radovan Pejanović.

Kriterijumi koji se uzimaju u obzir za dobijanje ovog zvanja su uspešnost, preduzetnički duh, društvena odgovornost kao i rezultati koje oni ostvaruju. U ovim teškim uslovima agrarne krize ne samo kod nas nego i u svetu, pronalaze se najbolji i najistrajniji, a mi ih na ovaj način stimulišemo da nastave svoj rad, rekao je dr Pejanović.

Priznanja najboljima u svim kategorijama robnih grupa za ocenjivanje kvaliteta, biće uručena u Kongresnom centru i na Manježu Novosadskog sajma, a posebna čast ukazana na Večeri šampiona.

Napravi novu temu u “Aktuelnosti”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">