Kompanija Elixir Zorka je već tradicionalno organizovala niz stručnih predavanja u toku zimskih meseci, koja su održavana u svim regionima naše zemlje. Poslednja dva, organizovana u Zrenjaninu 28. februara i Somboru 4. marta, bila su specijalizovana i posvećena primeni mikrogranulisanog startnog đubriva Super Start. Oko 200 poljoprivrednih proizvođa koji su prisustvovali skupu u Zrenjaninu i 100 u Somboru potvrđuju spremnost profesionalnih poljoprivrednika da ulažu u proizvodnju i da prihvate inovativne tehnologije đubrenja.

Razlog za održavanje ovih seminara je prezentacija rezultata u implementaciju mikrogranulisanog đubriva Super Start u Svetu i razmena iskustava sa domaćim korisnicima. Cilj je i da se domaćim poljoprivrednim proizvođačima prikaže da konstantna ulaganja u nove tehnologije proizvodnje i koncept đubrenja kakav je Super Start doprinosi stabilnosti u proizvodnji i veću zaradu.

U sklopu predavanja prezentovane su i aktivnosti kompanije Elixir na svetskom tržištu. Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u proizvodne procese i kvalitet proizvoda kompanija posluje i na najzahtevnijim svetskim tržištima.
Za sada kompanija Elixir izvozi svoje proizvode u oko 65 zemalja sa tendencijom daljeg rasta.

Jedna od tema bila je i preporuka Elixir Zorke za prolećnu setvu ratarskih kultura. Najadekvatnija standardna kompleksna đubriva su poznata đubriva iz linije Basic NPK 8:15:15 i NPK 6:24:12, iz linije Premium formulacija NutriVeg, kao i odlična formulacija NPK 16:27:7 iz poslednje linije proizvoda Supreme, koja je nastala kao kruna razvoja kompanije.

Ideja jeste da ovakve vrste susreta postanu tradicionalne i da se redovno održavaju pre početka svake proizvodne sezone, kako bi poljoprivredni proizvođači dobili korisne savete i upoznali se sa novostima koje dolaze iz proizvodnog asortimana kompanije Elixir Zorka.

Napravi novu temu u “Aktuelnosti”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">