Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu, drugu godinu za redom, organizuju nastup 12 domaćih kompanija na međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća „Fruit Logistica“, u Berlinu od 5. do 7. februara.

U okviru nacionalnog štanda Srbije, pod jedinstvenim brendom Serbia Does Fruit, predstaviće se 12 kompanija: „Select fruit“ iz Subotice, „PDM Agro-Fruit“ iz Pudaraca, „Borovnica klub“ iz Mionice, „Inter-Funghi“ iz Požarevaca, „Glišić trend“ iz Loznice, „Fine Food Line“ iz Kruševaca, „Fruct Company“ iz Smedereva, „Ćirić agro MĐŽ“ iz Titela, „Green Energy Group INT“ iz Mladenovaca, kao i firme sa sedištem u Beogradu: „Hladnjače Brestovik“, „D.V.A SAGAL Agrar“, i „Pureberry“, koji će se ove godine predstaviti i brendom „Pureveg“.

Na sajmu „Fruit Logistica“ 2020, srpski proizvođači predstaviće svoje proizvode na nacionalnom štandu Srbije površine 123m², u hali B City Cube. Svake godine na sajmu „Fruit Logistica“ nastupi oko 3.200 izlagača, a broj posetilaca dostigne oko 80.000. „Fruit Logistica“ pokriva svaki segment poslovanja sa svežim proizvodima i pruža mogućnosti upoznavanja sa inovacijama, proizvodima i uslugama u međunarodnom lancu snabdevanja, kao i za umrežavanje učesnika. Kompanije iz sektora svežih proizvoda iz čitavog sveta – od globalnih do malih i srednjih kompanija – okupiće se u Berlinu sa ciljem da dodatno unaprede potencijal za poslovanje, steknu poslovne partnere i otvore vrata novih tržišta, navodi se u saopštenju iz Privredne komore Srbije.

Napravi novu temu u “Aktuelnosti”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">