Reklama

Nagrada IZVOZNIK GODINE 2011

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) raspisala je konkurs za dodelu nagrade IZVOZNIK GODINE 2011, a rok za dostavu prijava je 28. novembar. Nagrade će se dodeljivati u četiri kategorije – za najboljeg izvoznika godine, za najbolji novi izvozni proizvod, za osvajanje novog tržišta, za najboljeg izvoznika u kategoriji malih i srednjih preduzeća, a od ove godine po prvi put će se dodeliti i specijalna nagrada za najbolju ženu preduzetnika.

„DHL International Beograd d.o.o.“ će za dobitnika u kategoriji Osvajanje novog tržišta dodeliti nagradu u visini od 10.000 evra u svojim uslugama, a u kategoriji Najbolji novi izvozni proizvod će firma „Orange studio“ dobitniku osmisliti marketinšku kampanju u vrednosti od 10.000 evra. Specijalnu nagradu za najbolju ženu preduzetnika je SIEPA, u saradnji sa EU projektom „Evropska mreža ambasadora ženskog preduzetništva“, osmislila u cilju podsticanja i pružanja podrške razvoju preduzetničkog potencijala i talenata žena. Osnovna ideja projekta je da formira mrežu uspešnih poslovnih žena koje će služiti kao modeli ponašanja budućim preduzetnicama širom Evrope.

SIEPA dodeljuje ovu tradicionalnu nagradu od 2004. godine kako bi na kraju svake godine poslužila kao stimulans za nove izvozne poduhvate najboljim izvoznim preduzećima u Srbiji. Ekskluzivno pravo, da koriste logo „Izvoznika godine“, imaće i ovogodišnji dobitnici nagrade. Svečana ceremonija dodele nagrada će se održati 7. decembra u Skupštini grada Beograda.

Po osmi put SIEPA odaje priznanje dodelom nagrade za najbolje izvoznike u kategorijama:

NAJBOLJI IZVOZNIK GODINE
NAJBOLJI NOVI IZVOZNI PROIZVOD – nagrada
OSVAJANJE NOVOG IZVOZNOG TRŽIŠTA – nagrada
NAJBOLJI IZVOZNIK u kategoriji malih i srednjih privrednih društava
SPECIJALNA NAGRADA ZA NAJBOLJU ŽENU PREDUZETNIKA

Pravo učešća imaju sva izvozna privredna društva sa centrom poslovnih aktivnosti na teritoriji Republike Srbije.

O dobitnicima ovogodišnje nagrade Izvoznik godine odlučivaće stručna komisija u sastavu: potpredsednik Privredne komore Srbije Mihajlo Vesović, predstavnik Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, profesor na Ekonomskom fakultetu Beogradskog Univerziteta Saša Veljković i direktor Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) Božidar Laganin, koji je ujedno i predsednik komisije.
Prijavu možete da preuzmete OVDE.

Za dodatne informacije možete se obratiti:

Ines Novosel ines.novosel@siepa.gov.rs ili
Marija Vukosavljević marija.vukosavljevic@siepa.gov.rs
ili putem telefona: 011/3398-772; 3398-550; 3398-774.

Rok za podnošenje prijava je 28. novembar 2011. godine.

Prijave slati na adresu:

SIEPA
Nagrada IZVOZNIK GODINE 2011
Vlajkovićeva 3/5, 11000 Beograd

ili putem mail-a: izvoznik_godine@siepa.gov.rs

Prijave koje stignu nakon ovog datuma neće se uzeti u razmatranje.

Napravi novu temu u “Aktuelnosti”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">