Reklama

V. godišnja skupština Stručnog udruženja mljekarskih privrednih organizacija Hrvatske

Dinko Kaštelan

21.IV.1956. održana je V. godišnja skupština Stručnog Udruženja mljekarskih privrednih organizacija Hrvatske.

Stručni rad

TMP „Pionir“ – Županja brine se i za podizanje govedarstva na svom području

Stjepan Leaković

Kako da se potpuno iskoristi kapacitet Tvornice mliječnog praška „Pionir“ u Županji, o tome raspravljaju razni organi, kadšto odvojeno, a kadšto u sklopu ostalih novopodignutih mljekara.

Stručni rad

Proizvodnja cheddar sira

Simo Parijez

Kao i ostale vrste tvrdih sireva, tako i cheddar sir treba da prođe fazu dozrijevanja, kako bi odgovarao za potrošnju, jer se zahtijevaju kvalitetna svojstva okusa i tijesta.

Stručni rad

Prigodom 60-godišnjice prvih mljekarskih zadruga u Sloveniji

Ivan Benko

Ove godine navršava se 60 godina, otkako su osnovane prve mljekarske zadruge u Sloveniji. Smatram, da su to bile prve mljekarske zadruge na cijelom slavenskom jugu, koje su bile registrirane, t.j. upisane u zadružni registar.

Stručni rad

Osvrt na prigodnu smotru i XII. ocjenjivanje mliječnih proizvoda Stručnog udruženja mljekarskih privrednih organizacija Hrvatske

Dana 21.V.1956. Udruženje je priredilo prigodnu smotru proizvoda svojih članica u sindikalnoj dvorani Zagrebačke mljekare, gdje je održana i glavna godišnja skupština.

Vijest

Za naše selo – Kada treba kositi livade

Uvodnik

Vijesti iz mljekarstva

Vijest

Napravi novu temu u “Literatura”

Napišite komentar<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">