Reklama
 • Autor
  Članci
 • Komentari (10)
  Član 17.125

  samo jedno pitanje… HTEO BIH SA NEKIM DA SE POSAVETUJEM U VEZI IZGRADNJE NOVE HLADNJACE

   

  Član 24.228

  Dobar dan zelim…

  Gde se mogu obratiti sto se tice izgradnje hladnjace rashladnog sistema itd?

  Unapred hvala Milos Stankovic

  Član 32.671

  Poštovani,

  Zainteresovan sam oko izgradnje hladnjace.Na koji način mogu dobiti odredjene informacije.

  Unapred zahvalan.

  Član 12.368

  Ma i ja bi ljudi moji ovdje u HR gradio jednu hladnjaču za nekih hiljadu do dvije tona jabuka, ali nikako nigdje ni u HR, a ni u Srbiji ne mogu naći nekoga tko bi mi to napravio od temelja do krova i pustio u rad. Ima li tu na forumu nekoga tko bi nešto znao o tome?

   

  Željko

   

   

  Član 4.124
  Član 13.556

  http://www.klima.co.rs , firma iz Smedereva, ozbiljni i sa referencama.

  Član 33.738

  Naravno da u R. Srbiji ima ko da napravi manje i veće hladnjače, i u minusu do -20°C, i u plusu, ~2-8°C. Takođe i „Pečurkare“, zainteresovani znaju već za pečurke koji režim rada je potreban. Sve je stvar dogovora. uniel.vp@gmail.com

  Član 34.013

  http://www.ct-technologies.dk/

  Danska firma, reference globalne, rade projekte ključ u ruke i specijlizirani su za hladna skladišta za hranu. Predstavništvo u Sarajevu, rade u cijelom regionu.

  Član 33.791

  Moram da reagujem na Zlatkov komentar- i mi u Srbiji imamo iskustva u projektovanju i izgradnji  hladnjača, a  naročito mi u Arilju , gde već decenijama uzgajamo malinu, jabuku i šljivu, sakupljamo pečurke. Kod nas je, po nekim skorijim podacima,  izgrađeno oko 190 hladnjača .

  Stojimo Vam na raspolaganju. Za sve one koji planiraju skladištenje i zamrzavanje voća i povrća

  Agencija za projektovanje FORMA IN

  Dragana Brkić

  064/8497312

  drbrkic@gmail.com

  Član 3.407

  Postovani clanovi,

  U hladnjacarstvu sam 28 godina i obisao sam skoro u sve hladnjace u Srbiji i desetak u Poljskoj.

  Radio sam i opremao  tehnolosko tehnicki mnoge hladnjace, od male kapaciteta Q=200 t pa do hladnjace sa kapacitetom Q= 6 000t, sa nasavremenijom opremom   za zamrzavanje.

  Sve proizvodjace opreme  poznajem na domacem trzistu. Takodje su mi poznati svi protocni tuneli ( za hladnjace veceg kapaciteta) od ,, PIGO – Srbija, ,,OcoFrost,, Unitex – Poljska, do Frigoskandie.

  U zadnoj investiciji postavili smo dva nanovija tunela   Frifoskandie  modela 40 e i 50 e , kapaciteta 3,5 t i 4,5 t/h na bazi visnje bez kostica.

  Takodje su mi poznate sve masine za pripremu voca za zamrzavanje: barbuteri, trake, kalibratori,  izbijacice ,mlinovi, laserske masine – SORTEX….

  Sve sto Vam treba u vezi hladnjace mozete da mi se obratite na mejl dragan.stanojevic.le@gmai.com ili na telefon 069 33 26 059.

  Dragan Stanojevic dipl.ing.teh

   

Odgovor na: Tipovi i vrste CA hladnjača

Napišite komentar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">