Opis firme

Ime firme: BILLCOM

Oblast delatnosti: Nespecijalizovana trgovina na veliko
PIB: 101848650
Matični broj: 06691412
Šifra delatnosti: 4690

Kontakt:

Sajt: http://www.billcom.co.rs/

Google mapa:

[mappress]

Proizvodi firme:

  • Sušeno voće kanadsku brusnicu
  • makedonski ajvar
  • ljutenicu,
  • malidjano
  • pinđur
  • ljute paste
  • koncentrovani paradajz
  • paradajz praha
  • paradajz smese za pizz sosove

Opis firme:

Preduzeće Billcom d.o.o. od svog početka aktivnosti 1998.- e bavi se spoljno trgovinskim prometom i zastupanjem inostranih fimi.Na početku svoje poslovne aktivnosti firma se bavila distribucijom izolacionim materijalima i sirovinama za prehrambenu industriju – baza za proizvodnju kečapa, supa, čorbi, paradajz sosova. Danas, visoko motivisani tim uvek je spreman da fleksibilno izadje u susret svim željama klijenata i poslovnih partnera.

Tako u našoj ponudi danas možete naći kompletnu opremu za markete, od rashladne opreme, neutralne opreme, do retro pultova i radnih stolova. Celokupan program reklamnih rashladnih vitrina za piće i konzervatora za sladoled i smrznute proizvode. Pored rashladnih sistema za centralnu ventilaciju, klimatizaciju i hladjenje u ponudi je i kompletna oprema za montažno demontažna i fiksna klizališta. Generalni distributeri smo preradjenih proizvoda od povrća makedonskog proizvodjača, kao i paradajz baze za proizvodnju kečapa, supa, čorbi, sosova španskog proizvodjača, sušenog voća – kanadske brusnice za konditorsku industriju i proizvodnju čajeva.

Izvoz prerhrambenih proizvoda na tržišta Amerike i Kanade takodje spada u delokrug rada našeg poslovanja. Trenutno najaktuelnije u ponudi svakako su kućni dvorišni bazeni svih veličina i oblika, a koji se projektuju i izradjuju po tehnologiji Waterair Francuska najvećeg evropskog proizvodjača bazenske opreme. Kompanija Waterair je razvila sistem proizvodnje porodičnih bazena za brzu isporuku i montažu u komponentama oblika i dimenzija po želji korisnika. Naša vizija je da ponudimo najbolji kvalitet proizvoda našim klijentima u pravo vreme, na najekonomičniji način uy najkvalitetniju uslugu, a u skladu sa našim principom vrhunskih iindividualnih rešenja za naše klijente i poslovnom disciplinom da to sve realizujemo.

Mi rastemo dalje.