Opis firme

Preko 30 godina se bavimo razvojem, proizvodnjom i prodajom višeslojnih barijernih folija za prehrambenu i hemijsku industriju. Nas karakteriše zaokružen proces proizvodnje od koekstruzije folija do štampe i izrade kesa. Sav rad se vrši pod jednim krovom prateći međunarodne standarde ISO 9001; 14001; 18001 kao i HACCP.

Blikprodukt D.O.O. je osnovana 01.08.1991 kao pravni sledbenik SZR “ Blik “ nastale 1984. god. u Novom Sadu u Republici Srbiji. Kompanija zaokružuje sve segmente u proizvodnji fleksibilne ambalaže što omogućava kreiranje i proizvodnju kompletnih rešenja u industriji pakovanja.

Glavna smernica našeg poslovanja na polju višeslojnih barijernih folija od 1984. god. do danas jeste zadovoljenje potreba domaćeg i stranih tržišta. Korišćenjem mašina poslednje generacije, upotrebom sirovina renomiranih svetskih proizvođača i rukovođeni profesionalcima sa višedecenijskim iskustvom, možemo ispuniti sve zahteve naših klijenata na polju fleksibilne barijerne ambalaže.

Šta god da radimo, kako unutar kompanije tako i za naše klijente- sve je prožeto timskim duhom i principom prijateljstva. Sve ovo postižemo otvorenim dijalogom i međusobnim poverenjem.
Poverenje koje ostvarujemo sa našim klijentima, omogućava nam da kreiramo visoko kvalitetna rešenja.

Beskompromisna posvećenost kvalitetu je ključna linija koja povezuje naše proizvode, usluge i proizvodnju. Kvalitet, inovacije i ljubav prema našem poslu a sve u cilju ispunjenja zahteva naših Klijenata jeste ono što čini našu kompaniju uspešnom.

Proizvodi:

  1. Flowpack
  2. Gornji film
  3. Donji termoforming film
  4. Vakuum kese
  5. Dupleks i tripleks filmovi i kese

Usluge:

  1. Dizajn i priprema
  2. Štampa
  3. Laminiranje i slitovanje
  4. Izrada kesa

Prezentaciju firme možete skinuti sa linka.