Dejan

Napravljene poruke na forumu

 • Autor
  Članci
 • Član 28.484

  Svima je problem trziste,i malim i velikim proizvodjacima. Svi volimo da vidimo dobru masinu,a voleli bi i da je imamo,samo sta bi sa njom? Sto bi rekli i da se nategnemo da je kupimo,pa i da je ne gasimo dok ne proizvedemo i za sleper ako treba,samo kome? Kako se registrovati za tu proizvodnju i koliko to kosta,pa tek onda sleperi. Moze li se raditi nesto na gazdinstvu sa nekim mini uslovima ili mora zanatska radnja ili nesto vece?

  Član 28.484

  Milivoje,

  hvala na lepim komentarima.Vec neko vreme razmisljam o nekoj manjoj proizvodnji dzema i pekmeza jer posedujem svoje voce,pa ne mora bas sve u rakiju. Imam i prohromski kazan koji je napravljen od vojnog duplikatora(poljske kuhinje) zapremine mislim 140 litara koji je koriscen za topljenje masti. Duplo dno mu je odseceno tako da je sada obican kazan. Mozda bih mogao njega da koristim za dzem mada mi je komplikovan za montiranje mesalice.

  Član 28.484

  Zainteresovan sam za kupovinu kazana na drva za kuvanje pekmeza i dzema,sa ili bez mesalice. Ako neko ima neka se javi na 062/1610309 ili na danicic@yahoo.com