Mirjana

Napravljene poruke na forumu

 • Autor
  Članci
 • Član 28.590

  Dragi Marko

  Odusevljena sam http://www.eugenchocolate.com sajtom i veoma mi je drago sto ima tako lepo prezentovana sa stilom i puno maste zanatska radionica cokolade , pa jos u mom Novom Sadu !

  Bravo!

  Sigurno cu ih posetiti prilikom mog prvog poseta Srbiji.

  Mnogo hvala na ukazan kontakt sa njima.

  S postovanjem

  Mirjana

  Johannesburg, Cell: +27799702971 (WhatsApp, Viber)

   

  Član 28.590

  Postovani Gsp. Milivoje,

  svaka Vam cast na brzom odgovoru, vec sam vam opsirnije pisala o svojim „cokoladnim“ problemima na Vas email i unapred Vam se puno zahvaljujem na svakoj buducoj reci na ovu temu

  Puno pozdrava svima ovde iz Juzne Afrike

  Mirjana Hristova

  Član 28.590

  Postovani

  Posto sam nedavno zapocela proizvodnju tamne cokolade kao moj privatni biznis u Juznoj Africi gde i zivim, pregledala sam neke prethodne postove ovde i zanima me da li je gospodin Milivoje Jovic jos uvek dostupan za savete iz ove oblasti i da li mu je telefon ostao istog broja jer imam podatke o njemu iz 2013!

  Zahvaljujem na bilo kakvoj informaciji  unapred

  Pozdrav

  Mirjana

  South Africa,

  Johannesburg

  +27 79 970 2971

  Član 28.590

  Dobar dan Vam zelim
  Molim vas da mi posaljete u elektronskoj formi „Tehnologija vode i otpadnih voda“ autora Slobodan Gaćeša, Mile Klašnja na moj email. Placanje je iz inostranstva. Hvala vam unapred!
  S postovanjem,

  Mirjana

  Član 28.590

  Dobro jutro svima, i ja samo ovde nova i zaintrigirala me vasa tema. Naime, ja zivim u Juznoj Africi i mogu da se raspitam za vrste zrna kafe na plantazama direktno. Inace se bavim Food Safety Management Programom i implementacijom HACCP-a u prehrambenoj industriji u Johannesburgu. Kako mogu da vam pomognem?