Vladimir

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 10.701

    Hitno potreban,

    radnik za montiranje tunelske susare za voce i povrce u Leskovcu.

    Kontakt tel. 060/606-23-23 Vlada

    Član 10.701

    HITNO!!!!!

    Molim za pomoc. Imam tunelsku susaru za voce, povrce i lek. bilje, dimenzije 9mX2.5mX1,8m Angazovao sam majstora da mi je montira. Plasim se da ce mi reci nerealnu cenu. MOlim ako neko orijentaciono zna koliko se placa majstoru za montiranje susare??? Koliko to zaista kosta.

     

    To su dva majstora, jedan je elektricar a drugi je za susaru.Rekli su mi da montiranje traje od 4-6 dana i da cec oni zavrsiti sve. HVALA UNAPRED! Pozdrav iz Leskovca.

    Član 10.701

    HITNOO!!!!

     

    Molim za pomoc. Imam tunelsku susaru 9mX2.5mX1.8m. Angazovao sam majstora da mi je montira.

    Plasim se da ce mi reci nerealnu cenu. Molim ako neko orijentaciono zna koliko se placa majstoru za montiranje susare??? Koliko to zaista kosta.

    To su dva majstora, jedan je elektricar, a drugi je za susaru. Rekli su mi da montiranje traje 4-6 dana i da ce oni zavrsiti sve. HVALA UNAPRED!! Pozdrav iz Leskovca

    Član 10.701

    Sikra, a recite mi molim Vas kolika Vam je vlaznost ploda i ako je nosite firmama koje se bave otkupom, da li Vam prave problem oko kvaliteta ili Vam smanjuju cenu?

    Jel odmrzavate sljivu prvo pa je onda stavljate u lese ili je odmah redjate?

    Unapred hvala na odvojenom vremenu i odgovoru!

    Član 10.701

    Postovani,
    da li neko ima iskustva kakva je situaciju kada se susi sljiva zimi, koja se preuzima iz hladnjace i koja je u zamrznutom stanju?