Reklama

Vladimir

Napravljene poruke na forumu

 • Autor
  Članci
 • Član 10.701

  Hitno potreban,

  radnik za montiranje tunelske susare za voce i povrce u Leskovcu.

  Kontakt tel. 060/606-23-23 Vlada

  Član 10.701

  HITNO!!!!!

  Molim za pomoc. Imam tunelsku susaru za voce, povrce i lek. bilje, dimenzije 9mX2.5mX1,8m Angazovao sam majstora da mi je montira. Plasim se da ce mi reci nerealnu cenu. MOlim ako neko orijentaciono zna koliko se placa majstoru za montiranje susare??? Koliko to zaista kosta.

   

  To su dva majstora, jedan je elektricar a drugi je za susaru.Rekli su mi da montiranje traje od 4-6 dana i da cec oni zavrsiti sve. HVALA UNAPRED! Pozdrav iz Leskovca.

  Član 10.701

  HITNOO!!!!

   

  Molim za pomoc. Imam tunelsku susaru 9mX2.5mX1.8m. Angazovao sam majstora da mi je montira.

  Plasim se da ce mi reci nerealnu cenu. Molim ako neko orijentaciono zna koliko se placa majstoru za montiranje susare??? Koliko to zaista kosta.

  To su dva majstora, jedan je elektricar, a drugi je za susaru. Rekli su mi da montiranje traje 4-6 dana i da ce oni zavrsiti sve. HVALA UNAPRED!! Pozdrav iz Leskovca

  Član 10.701

  Sikra, a recite mi molim Vas kolika Vam je vlaznost ploda i ako je nosite firmama koje se bave otkupom, da li Vam prave problem oko kvaliteta ili Vam smanjuju cenu?

  Jel odmrzavate sljivu prvo pa je onda stavljate u lese ili je odmah redjate?

  Unapred hvala na odvojenom vremenu i odgovoru!

  Član 10.701

  Postovani,
  da li neko ima iskustva kakva je situaciju kada se susi sljiva zimi, koja se preuzima iz hladnjace i koja je u zamrznutom stanju?