bojan

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 557

    todorbabic,
    Postovani ukoliko cenite ono sto nudite desice se da ne budete angazovani ni u jednoj firmi, fabrici itd. Ukoliko vas neko pristojno plati, pa pristojno plati knjigovodju(i on je ucio) pa pristojno plati komercijalistu, radnike takodje i ostale u tom ciklusu, koliko ce njega kostati gotov proizvod. Kostace ga pristojno. Na kraju on ce traziti pristojnu cenu trgovcu. Reci ce da je imao pristojne troskove. Trgovac ce uzeti robu i obavezace se da plati kad bude prodao vas proizod. On ce staviti marzu 15 % i dobice cenu. Pristojan proizvod u rafu ce stajati i svi ce da kupuju „nepristojan“ proizvod. Zasto? Zato sto je jeftiniji od pristojnog.Pretpostavimo da je kvalitet proizvoda isti i pristojnog i nepristojnog. Na kraju ce trgovac reci dodjite po vasu robu, zauzima mi mesto u rafu a ne prodaje se. Hocu na njeno mesto da stavim neku drugu robu koja se prodaje. Odakle cemo tad da naplatimo svoj rad? I vi kao tehnolog i svi mi u toj proizvodnoj firmi.
    Pozdrav

    Član 557

    Pozdrav ljudi, bas mi je drago sto je tema koju sam zapoceo privukla vasu paznju i interesovanje. Ja cu da Vas razocaram ali ja nisam nikuda stigao sto se prerade tice. Nisam odustao jer i dalje mislim da jedino u poljoprivredi i proizvodnji hrane imamo neke sanse. Mada moze da se desi da i tu sansu ne iskoristimo. Imam nekoliko pitanja za forumase:
    Da li je neko registrovao firmu, preduzece ili radnju za preradu voca ili povrca?
    Sta je sve potrebno? Koliko novca? Kakve prostorije, sanitarni uslovi itd.
    Meni je potreban tehnolog sa iskustvom u preradi povrca. Najbolje bi bilo da je iz Leskovca. Molio bih da se javi neko ko je spreman na ovako tezak poduhvat. Stvar iz pocetka. Moj posao bi bio da obezbedim sirovinu sto kvalitetniju i po sto jeftinijim cenama kao i plasman gotovih proizvoda. Od tehnologa (saradnika) trazim sto kvalitetniji proizvod (ajvar, kornison u tegli, limenci, feferon u tegli i kesici. Tehnolog bi trebao da voli svoj posao i da bude kreativan u njemu. Rado bih da proucim svaki predlog koji on ili ona ima. Takodje ukoliko mu i zapadne da bude nesto drugo osim tehnologa ne bih voleo da bude demotivisan.
    Ukoliko nekome nesto treba s ovog sajta (narandza i sok od citrusnog voca) rado cu pomoci.http://www.matragos.com/production
    Razmisljanja sam da imamo voce i povrce, da imamo tehnologe, imamo i zgrade koje mogu da se preurede za proizvodnju a nemamo gotove proizvode. U cemu je problem?
    Hvala unapred i srdacan pozdrav
    zadruga.mrstane@gmail.com

    Član 557

    Pozdrav svima,

    Forum je odlican, sto neznaci da nemoze i nece biti jos bolji…

    Član 557

    Zdravo svima,

    Vesna s nestrpljenjem ocekujem kontakt broj ili adresu tog coveka.
    Hvala Vam

    pozdrav

    Član 557

    Pozdrav svima,

    Vesna sta mi je potrebno od opreme za spravljanje pirea ili koncetrata od sargarepe. I gde to mogu da nabavim. bojanmitic@ymail.com

    Hvala.

    Član 557

    Pozdrav Milentije,

    Moj broj telefona je 0641191477. Spreman sam za svaki vid saradnje. Mislim da je hrana nasa izvozna sansa i da treba da je iskoristimo. Nece biti lako ali bas to je ono sto cini ovaj posao interesantnim. Ocekujem poziv.

    Pozdrav svima!

    Član 557

    Pozdrav Vesni, Medi i ostalima na forumu!

    Ljudi hvala je malo za ono sto radite. Moja adresa je „bojanmitic@ymail.com“ Ukoliko jos neko pored Vesne i Mede zeli da pomogne a zeli to direktno da ucini. Vesna ako ti nije neki problem da mi detaljnije napises sta je osim sargarepe potrebno za to sto predlazes.Medo nisam odustao ali zbog sveobuhvatne situacije nisam orocio pocetak. Zasad samo prikupljam informacije na osnovu kojih cu se odluciti za nesto.Jos uvek radim povrce. Ovih dana mi pristizu kornisoni pa ako su oni nekome zanimljivi rado bih pruzio informaciju vise.
    Pozdrav!

    Član 557

    Pozdrav Medi i ostalima na forumu,
    Medo puno mi znaci Vasa poruka a jos vise ce mi znaciti kontakt broj ili adresa tog coveka koji se bavi pravljenjem tih masina. Slazem se sa svim sto ste napisali. I otprilike mislim da cu u tom pravcu i da idem. Tragam za tehnologom koji se time bavi ili se zeli time baviti. S kojim proizvodom od povrca mislite da imam najvece sanse iz Vaseg ugla gledano?