Ivana

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 7.460

    Alo bre ljudi, pa jeste li vi svi pomjerili pameću te vas zavlači jedan hohštapler i vezer misleći pritom na ovog raggaccija koji je opravdano ražalovan od gospodstva ovdije na ovom forumu. Dotični nadriinžinjer se uzgred, pored plemenitih biblijskih poslova keramičara, molera i šofera bavi takođe i preprodajom nekih časovnika,valja robu, bavi se ezoterijom i jednom riječju – na sve načine gleda gde bi ućario. Tako da mi nije jasna ta vaša romantična fantazija o raggacciju kao o nekom poštenom vrijednom seljaninu koji cedi plodove svoje njive i gleda prehranit sebe i đecu a država mu se preprečila ko neka aždaja pa sve bljuje po njemu a samo zato što siroma nema taj bezvrijedni papir diplome. Grehota je za sve nas što smo postali tako naivni i vjerujemo i dalje u stara dobra vremena gdje je hrana bila vezivni element porodice a baka njezin vezir. Vrijeme je da se pomirimo satim da su te bake većma pokojne, a i koje nisu saće. Daklem, raggacci nije nikakva baka koja na svojim bolesnim nogama stoji za furunom i kuva za nas đecu. On je čovjek licimur koji to radi ne bi li zgrnuo neku kintu pošto posla za njega, ko i za nas, jednostavno nema. A cijeli problem, nije u tome što on radi, već što dolazi ovde da šuketa gluposti i vrijeđa nas koji jesmo tehnolozi, koliko god on to osporavo (nadležne institucije kažu – jesmo), i još je drzak da nudi svoj nou hau nama, za lovu, ko da mi beznjega ne znamo skuvat paradajz i zakiselit turšije. Nemam riječi!

    Član 7.460

    I još bih dodao da bih volio biti svjestan ako konzumiram vaš proizvod jer mi ne uliva povjerenje taj vaš način poslovanja kako da se uzdam u zdravstvenu ispravnost kad vi niti firmu imate, tehnolozi uče odvas lično, vi kako ja vidim sve to proizvodite na divlje i ne mogu da se ne setim šta se dogodilo sa živdinović rakijom onomad, znači odsad u piceriju svoj kečap nosim sasobom glava je u pitanju

    Član 7.460

    Nedo meni bog da me vi još i srpskom jeziku učite, nadam se pravite taj kečap bolje nego što pišete.

    Član 7.460

    Ja koliko vidim gospodin reggaci je došao ovde kao neuk čovek prodavati znanje tehnolozima, tri godine imao firmu i naučio više nego svi mi na fakultetu za 5 i još hoće da mu plaćamo da podeli sa nama svoje „znanje“ pa strašno.

    Član 7.460

    Gosn reggaci, ja sam pogledao vašu biografiju vidim da sta zgasili preduzeće još prije tri godine pa mi nije jasno otkud vam roba kojom raspolažete i nudite mi kušati jel u pitanju neki novi metod pasterizacije neograničen rok trajanja postižete ili se nastavili proizvodit u sopstvenoj režiji da ne kažem na crno ispod žita? Ja s takvima neželim ni ovce čuvati a kamoli biznis pokretati.

    Član 7.460

    Štovani gospodine reggaci,
    upravo sam sam sebi hemoroid izlečio iako su lekari digli ruke odmene te se sad nosim mišlju osnovati sopstvenu ordinaciju specijalizovanu za lječenje šulja i sličnijeh nezgdoacija u osjetljivoj regiji. Vi ste, koliko vidim, moj kolega, pa sam mislio da vas priupitam, kako najbolje osnovat i vodit preduzeće bez suvišne papirologije, jer evo ja sam živ dokaz da moj metod funkcioniše savršeno, ka i taj vaš flaširani paradajz što je povama najvaljaniji. Moj prijedlog bi bio: biliste vi meni poslali nekoliko litara uzoraka vašeg proizvoda da ja to s mojima kušam radi ocijene kvaliteta a zauzvrat bi ja vama uputio na validaciju moju kremu protiv šuljeva na prirodnoj bazi, pa ukoliko vam odgovara možemo se dogovorit da izvršimo kompenzaciju. Što se tiće drugog prijedloga ja bi vam ponudio 4.000 eura da implementirate opremu, znanje i iskustvo u moju liniju, ne bi li ja došo na gotovs i ubiro dividendu, a vama hiljadarka honorar kad sve to krene da fercera. Šta kažete?