Goran

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 3.461

    Ispravka- ne postoji potreba profesora))

    Član 3.461

    Ne znam kakvi su uslovi na novosadskom fakultetu, znam da na beogradskom nisu ništa specijalno. Pre 2-3 godine su razdvojili odsek na nekoliko grupa, čime bi trebalo da se popravi kvalitet obrazovanja. Ali mislim da generalno, osim kod nekolicine profesora, postoji potreba za praćenjem trendova i unapređenjem nastavnog programa. Često se koriste udžbenici napisani i po 10 i više godina, praktična nastava skoro da ne postoji… Ako imate opciju da započnete na ovom fakultetu i da odete na dalje školovanje u inostranstvo, onda je to dobar izbor. Na našim prostorima je velika konkurencija pri zapošljavanju, a mnogo novih kadrova bez iskustva. I jedna od najvažnijih stvari je da prosečna plata tehnologa tek prelazi republički prosek ili je na tom nivou.

    Član 3.461

    Pitanje za vas: Da li više volite čokoladu bez dodataka ili sa nekim dodacima ( lešnik, grožđe, riža…)? Koja vam je omiljena?

    Član 3.461

    Hvala, Dragane!
    Zainteresovan sam za vaš katalog koji je u izradi i kada bude gotov možete ga poslati na goranvjestica@yahoo.com
    Pozdrav, Goran

    Član 3.461

    Sve više i kod nas se prelazi na upotrebu samo alkalizovanog kakao praha. Pošto se bavite prodajom, a ja radim kao tehnolog u firmi koja proizvodi čokolade, možete li mi reći šta je to što imate u svojoj ponudi?