Goran

Napravljene poruke na forumu

 • Autor
  Članci
 • Član 3.461

  Ispravka- ne postoji potreba profesora))

  Član 3.461

  Ne znam kakvi su uslovi na novosadskom fakultetu, znam da na beogradskom nisu ništa specijalno. Pre 2-3 godine su razdvojili odsek na nekoliko grupa, čime bi trebalo da se popravi kvalitet obrazovanja. Ali mislim da generalno, osim kod nekolicine profesora, postoji potreba za praćenjem trendova i unapređenjem nastavnog programa. Često se koriste udžbenici napisani i po 10 i više godina, praktična nastava skoro da ne postoji… Ako imate opciju da započnete na ovom fakultetu i da odete na dalje školovanje u inostranstvo, onda je to dobar izbor. Na našim prostorima je velika konkurencija pri zapošljavanju, a mnogo novih kadrova bez iskustva. I jedna od najvažnijih stvari je da prosečna plata tehnologa tek prelazi republički prosek ili je na tom nivou.

  Član 3.461

  Pitanje za vas: Da li više volite čokoladu bez dodataka ili sa nekim dodacima ( lešnik, grožđe, riža…)? Koja vam je omiljena?

  Član 3.461

  Hvala, Dragane!
  Zainteresovan sam za vaš katalog koji je u izradi i kada bude gotov možete ga poslati na goranvjestica@yahoo.com
  Pozdrav, Goran

  Član 3.461

  Sve više i kod nas se prelazi na upotrebu samo alkalizovanog kakao praha. Pošto se bavite prodajom, a ja radim kao tehnolog u firmi koja proizvodi čokolade, možete li mi reći šta je to što imate u svojoj ponudi?