Maja

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 1.791

    Od kraja januara 2013., na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, prehrambenim tehnolozima se izdaje potvrda o bodovima iz ispita iz oblasti hemije. Sa ovom potvrdom, diplomci imaju pravo da polazu za savetnika za hemikalije. To je stvarno lepa vest. Izdavanje potvrde se placa 600 din, danas se predaju dokumenti a sutra se podize potvrda. Nadam se da sam nekom ulepsala dan. Pozdrav!

    Član 1.791

    Agenciju za hemikalije sam vec kontaktirala putem e-maila i dobila sam povratni mail da moj mail nije dostavljen, nego ce kasniti..? Inace sam sabrala bodove ispita hemije i ima ih 40 + 11 tehnologija koje su vezane za hemiju a nisam ih racunala. Mislim da nema razloga da mi nemamo pravo na tu obuku. Iskreno, bila bih jako ljuta ako se Poljoprivredni fakultet nije izborio za svoje studente jer se mnogi fakulteti bore za svoje. Najveca ironija je to sto puno mojih kolega sa smera vec predaje hemiju u srednoj skoli a kao nemaju pravo na obuku od 5 dana
    ..a mogu da predaju srednjoskolcima. Javicu sta sam uradila..

    Član 1.791

    Da li ste sigurni da tehnolozi sa Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu imaju pravo na obuku i polaganje za savetnika za hemikalije? Ja sam dipl. inz. prehrambene tehnologije, VII stepen. Firma hoce da mi plati obuku ali ja se plasim da nemam pravo. Danas sam kontaktirala dve firme koje rade obuku i niko nije znao da mi kaze, sve se svodi na to da mi fakultet da potvrdu za tih 40 bodova sto ja jos uvek ne znam da li moze..vec sam kontaktirala fakultet ali jos uvek nisam dobila odgovor. Molim vas da ako neko nesto vise zna, nek napise, mnogo bi mi znacilo. Hvala..