ljiljana

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 5.818

    Postovani g.Vitmark!

    Najlepse hvala na iscrpnom odgovoru. Slazem se sa Vama, da je takvo stanje u mlekarstvu.Na zalost nisam tehnolog vec ekonomista i nemam sopstvenu farmu vec idem sa otkupom mleka sa velikih farmi koje nemaju preradjivacke kapacitete, tako da i te stavke ce bitno uticati na bilans mlekare,Ja sam svesna da me ceka tezak rad i nelojalna konkurencija. Proizvodni program ove mlekare su razne vrste sireva a kasnije kada se bude osvojilo trziste, kiselo mlecni program.
    Jos jednom hvala.
    Bicu slobodna da Vam se obratim kada budem imala neko pitanje za Vas.

    Srdacan pozdrav od Ljiljane.

    Član 5.818

    Postovanje svim clanovima foruma!
    Posebno se obracam gospodinu VITMARKU, jer je obecao da ce dati neku informaciju za mene, 06.02.2012.Ja privodim kraju registraciju mlekare, ‘LETA’BEOGRAD, RJ. Kovin Zelim da proizvodim mlecne proizvode bez aditiva i raznih emulgatora.Hocu da proizvodi ove mlekare nose oznaku sasvim prirodno da imaju oznaku zelena jabuka ili zeleni list i budu prepoznatljivi na trzistu. Nadam se da cu imati podrsku za ovaj program i od nacionalne asocijacije preradjivaca mleka, ili od USAID.
    Pozdrav od Ljiljane Paunovic

    Član 5.818

    Postovanje i pozdrav svim clanovima foruma.
    Ja sam Ljiljana i malocas sam se registrovala za ovaj forum. Uskoro cu otvoriti mlekaru, pa mi sve informacije zlata vrede.
    Pozdravljam osnivanje asocijecije preradjivaca mleka i nadam se da cu i ja postati clan, jednog dana. Jos jedan pozdrav od Ljiljane.