Milan

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 3.774

    Gospodine „msimic“,

    zaista nisam imao nameru da na takav način prodiskutujemo.Moj „nick“ tumačite kao ne znam ni ja šta.Znate,bacanjem „prašine u oči“ ne možemo stići nigde.Retorikom apriori za ili protiv,nisam se vodio razmišljajući o ovoj temi.
    Ja živim u Švajcarskoj, gde se takođe vodi javna rasprava o nekim postulatima Codex Alimentarius-a.Nekim elementima koji nemaju veze sa podnim ugaonim lajsnama u kasapnicama i zahtevanom stepenu higijene uopšte, po HACCP standardu.
    U pitanju su segmenti proizvodnje zdrave hrane u njenom originalnom obliku.Dosta evropskih zemalja odoleva pritiscima da se na mala vrata uvede masovno konzumiranje Genetski Modifikovanjih Organizama i nihova proizvodnja.Ne bez razloga,već poučeni primerom zemalja koje su to zakonski odobrile,a rezultati nisu u superlativu.Javljaju se problemi koje ćete Vi klasifikovati kao teorije zavere i šta ti ja znam.Nauka nije jednoglasno utvrdila da zaista nema bojazni koristiti GMO u ishrani ljudi i životinja.Sada se sasvim slobodno može govotiti o lobijima kojima je u interesu da razvijaju tržište.Složili ste se i sami da oni postoje.Govorim uopšteno namerno,jer vi u isti koš stavljate GMO,alternativnu medicinu,Icke-a ili HARP.

    Stavljate sebe u poziciju Kopernika a deo javnosti u inkviziciju.Čitao sam postove na ovom forumu,dosta kvalitetnih saveta je izneto.

    Član 3.774
    Član 3.774

    Zahvaljujem se ,jer ste uzeli učešća na temi kao neko ko je kompetentan da odgovori.Drago mi je da jezička barijera ne postoji,tako da neke navode mogu predočiti i na drugim jezicima.
    Bez obzira što niste našli za shodno da neke informcije ipak proučite a predstavljene su na linkovima iznad.Pokušaću da ih izdvojim posebno.Tada ću opravdati moje tvrdnje da je u toku Velika rasprava i da ima gomila nedoumica.Prvenstveno u svetu a samim tim i kod nas!

    Pogledajte 10-minutni film na zvaničnom sajtu NHF-a
    http://www.thenhf.com/article.php?id=2576

    Zatim pročitajte intervju koji je napravila gospođa Biljana Đorović ,novinar Radia Beograd 2,u emisiji Atlantis.Inače danas je g-din Tijanić povukao rešenje o zabrani te emisije koja je uzburkala duhove.Evo i zašto:http://www.pecat.co.rs/2010/12/rima-lejbou-zlo-farmacije-prozdire-svet/

    Posetite sajt žene zbog koje je emisija Atlantis visila o koncu.Gospođa Rima Lejbou (Rima E. Laibow)je veliki borac protivu proizvodnje GMO organizama kojima je kroz Codex omogućena dalja distribucija.
    http://www.healthfreedomusa.org/

    Video koji je obišao svet u kom ona govori upravo iste stvari,koje su uzburkale zvaničnu predstavu o Codex Alimenrarius Asocijaciji koja je predstavljena na sajtu koji ste postavili.

    Nutricide – Criminalizing Natural Health, Vitamins, and Herbs
    http://video.google.com/videoplay?docid=-5266884912495233634#

    Nadam se da ćete ovog puta ipak prvo pregledati prezentovan materijal.Bilo bi zaista glupo da mi kažete na kraju da je sve izmišljotina i budalaština.Da ne pomonjem MONSATO,jer je izlišno!