Vladimir

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 3.048

    Kada bi mi bili Nemacka ili neka druga uredjena drzava to bi bilo bas tako kao sto si napisao, ali mi nismo niti cemo skorije biti. Uvozim ambalazu iz Moldavije i Italije a kupijem i jedan deo iz Paracina, za sve ove godine koliko radimo svega zam se nagledao u plaetama i flasama. Nemacke staklare i dalje koriste karton u paletama, a da neprisam ostale. jedino Italijani koriste plastiku o kojoj ti pricas. Veliko je pitanje kada su palete zapakovane u fabrici i koliko su stajale. Svako ko je uvozio flase zna d ase veci deo boca stancuje jednom u godini ili na dve godine (kada ima dovoljno porudzbina da pokrenu liniju), tako je sa vim mogucim staklarama. Koja je verovatnoca da nista ne udje u paletu. Ne znam gde si ti nabavljao te tako ciste i sjajne, svako ko je punio nesto zna da u njima prasine, insekata koji su se zalepili za flasu. Muke zive da ih odlepis, pojedine flase se napune vodom sa tecnoscu za pranje i ostave preko noci pa tek sutra dan operu. Paracinska ambalaza je katastrofa i u staklari obavezno pitajte da li treba prati pa cete videti kakav cete odgovor da dobijete, ja sam pitao i njih i tehnologe i niko mi nije dao preporuku da punim u neoprane flase. Svaka firma radi da sto manje ulaze u bezpotrebnu opremu ali se svi koji ozbiljno bave proizvodnjom na kraju odluce za peracicu jer vise ne znaju gde da skladiste prljave-ulepljene flase koje su se vremenom nakupile iz svake palete po malo. Dosta proizvodnji vina, rakije, paradajiza u flasama koriste polovnu ambalazu pa traze da im napravimo peracicu sa toplim pranjem, jer su flase od ko zna cega.
    Svega tu ima, samo je jedino oprana ambalaza sigurno cista. Naspite rakiju u paracinsku opranu i neopranu flasu pa pogledajte razliku. Tu vam ne treba niko da bi ste zakljucili sta je cistije a koja ima na staklu blago zamucenje. Sve zavisi sta ko zeli na kraju da postigne i koja ciljna grupa kupuje njegov proizvod. Za alkose i sljokare nije bitno u sta ste zapakovali kakvo je, samo jel to udara u glavu ili ne. Pa sad sami odlucite.

    Član 3.048

    Svima veliki pozdrav, samo da obavestim sve clanove i one koji citaju ovaj forim da sam promenio broj tel., i od sada me svi zainteresovani za peracicu mogu dobiti na 069 295 99 90 i na 066 85 55 269.

    Vec duze vreme nisam posetio forum zbog obaveza i cestih putovanja pa cu vrlo rado postaviti fotografije peracice za pranje flasa kao i fotografije zatvaracice za navojne zatvarace sa promenljivim alatima tako da sa jednom moze da se zatvara od flasice od 20 ml pa do balona od 5L.

    Član 3.048

    Samo da obavestim sve koji citaju a interesuju ih plutani zatvaraci da sam promenio broj telefona, pa me mogu kontaktirati na 069 295 99 90.

    Član 3.048

    Postovani, ne znam da li te jos zanim oprema za punjenje i pranje boca. Kod mene u proizvodnji imam vakumski punjac sa filterom izuzetno jak i brz i 4 rezerna filtera. Mi smo ga koristili oko dve godine i dobili smo ponudu za neki veci posao i sada nam je postao mali. Potpuno ispravan i puni oko 250 boca na sat. Ako te zanima mozemo da se cujemo pa mozes da dodjes kod mene da probamo sve da vidis kako radi.
    Kod mene se prave i peracice za pranje boca kao sto i mogao da procitas na forumu gde se pere 21 boca odjednom pod visokim pritiskom.
    Moj broj tel. je 060 095 99 90 Vladimir

    Član 3.048

    Sa ovim dimenzijama aluminijumskih navojnih zatvaraca pokrivamo opseg boca od 50 ml, 100ml, 1l, 0,5 l. Najbolje nonijusom (sublerom) izmeriti spoljasni precnik boce i visinu zatvaraca i videti koja dimenzija odgovara od ovih koje su u ponudi: 18×12, 20×15, 31,5×24, 28×18

    Član 3.048

    Član 3.048

    Sada mozete pogledati kompletan katalog plutanih zatvaraca sa dimenzijama i cenama na http://www.podrumsimic.com/ i jos jedna novina u nasoj ponudi su aluminijumski zatvaraci sa vec gotovim navojem i prstenom za boce koje se zatvaraju sa naojnim zatvaracima, tako da mozete sami rucno da zatvorite bocu i nekim oblim predmetom savijete prsten (srafcigerom).
    Dimenzije koje nudimo su: 18×12, 20×15, 31,5×24, 20×15

    Član 3.048

    Alati su kaljeni i cinkovani, prakticno trajni su nikada vam se nece ishabati.
    Na nase alate imate dozivotnu garanciju.
    Dosta me ljudi zove i pita za masine pa sam odlucio da snimim kako radi i postavim snimaka na Youtube i na ovom forumu cu ostaviti link da svi mogu da pogledaju.

    Član 3.048

    Sve zavisi od boce i spoljasnjeg precnika na grlu gde ide navoj da li moze da se koristi alat od litarskih boca za zatvarnje polalitarskih.
    Ono sto ja mogu da Vam kazam da cela masina sa jednim alatom kosta 450 evra i kada pozelite da koristite stonu busilicu veoma lako ovaj motr vratite u stranu a kais nabaite na remenice i koristite stobu busilicu.

    Ove koje smo mi remontovali su bile redukovane na remenicama i veoma su brze sto nikako ne valja jer se brzo lome boce i ima dosta skarta.
    Veoma su rizicne jer se lome boce u ruci a staklo prsne na sve strane i u 70 posto slucajeva razlog je nepravilan navoj u staklu.

    Tako dodju boce sa nekom neravninom u staklu u navoju i to dodatno dovede do lomljenja grla boce.

    Na nasim je broj obrtaja tako prilagodjen da vi vidite kako se on lagano okrece ali me nemojte shvatiti da je spor, naprotim on ima brzinu ali daleko sporiju od masina koje su pravili drugi.

    Jednom reciju pratili smo sve greske na drugim masina i trazili najbolje resenje da se to prevazidje.

    Opet naglasavam da mogu poslati sliku

    Član 3.048

    Vidim da je interesovanje za peracicu veliko posle dosta telefonskih poziva, i ovom prilikom zelim da dodam jedan koristan podatak koji sam propustio a na koji mi je obratio paznju jedan kupac iz BIH.
    Peracica pere 21 bocu odjednom i nje dimenzije su:
    DUZINA 110 cm
    SIRINA 55cm
    VISINA 100 cm + visina vase boce.

    Nije obavezno da koristite ovu organsku tecnost koju vam preporucuje radionica „Vladimir“ a mozete je nabaviti od bilo koga ko se bavi kataloskom prodajom AMWEY proizvoda, a sigurno imate dosta takvih u vasoj okolini. Tecnost se zove LOK i samo se sipa jedan cepic na ceo rezervoar vode.
    Dosta dugo traje tecnost i kada preracunate najisplativije sredstvao za pranje a bezbedno.

    Član 3.048

    mogu vam i fotografisati da vidite kako to sve to izgleda ali je sjajna stvar.
    Punite poce i ne razmisljate da li su ciste ili ne i bistrina boca je sjajna.
    Zaboravih da vam napisem i kontakt od radionice 060 095 9990

    Član 3.048

    Enzime prodaje Enovitis Topola, to je firma odnosno podrum Aleksandrovic.

    Njihova veleprodaja i maloprodaja i mislim da imaju skoro sve od enzima