Sasa

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 7.002

    <p style=“text-align: justify;“>Dobar dan svim korisnicima i registrovanim članovima našeg sajta. Sajt Tehnologija hrane poseduje jedan primerak knjige koju ovde navodite. Radi se o antikvarnoj knjizi, tačnije o naslovu koji se više ne može naći u slobodnoj prodaji. Svako ko je zainteresovan za primerak ove knjige (fotokopiranu verziju, spiralno ukoričenu) može poslati pismo na sashazivic@yahoo.com i dobićete informaciju o svim detaljima.</p>
    <p style=“text-align: justify;“><span style=“line-height: 18.1818180084229px;“>Saša Živić </span></p>

    Član 7.002

    Dobar dan svima i izvinite sto do sada niste dobili odgovor na Vasa pitanja vezana za ovaj prirucnik.
    Sajt Tehnologija hrane poseduje veliki broj antikvarnih naslova, ali takodje dajemo prikaze i onih knjiga (antikvarnih ili novijih) koje ne posedujemo. Na zalost, ovaj naslov se trenutno nalazi u toj kategoriji knjiga, tj. prikazan je na sajtu, ali ga ne posedujemo ni u stampanom, ni u elektronskom obliku.
    Ipak, zbog velikog interesovanja koje ste pokazali pokusacemo da dodjemo do ove knjige i, ako uspemo, ostavicemo obavestenje o tome i ovde, a i putem naseg Nedeljnika i Fejsbuk stranice.
    Hvala vam svimaa na interesovanju, izvinite sto trenutno nismo u mogucnosti da ispunimo vase zahteve i srecni vam predstojeci praznici.

    Član 7.002

    Dobar dan,
    Posaljite mi mail na sashazivic@yahoo.com, pa cu u narednih nekoliko dana proveriti da li imamo nesto od literature sto bi Vam moglo pomoci

    S postovanjem,
    Sasa Zivic