Reklama

Драган

Napravljene poruke na forumu

 • Autor
  Članci
 • Član 6.140

  Поштована „Органик Кејк“. На жалост послали сте на погрешно име ! Уместо на име „стедраб“ написали сте име „стедраг“!!! Пошаљите ми поново Вашу електронску пошту и на коју електронску адресу да Вам одговорим.
  Хвала унапред и поздрав

  Član 6.140

  Поштовани „Органик кејк“, у понуди имам један млин за млевење какао погача. То је Бауермајстеров млин и могу Вам доставити понуду. На коју електронску адресу да Вам је доставим ?

  Član 6.140

  Бојане, имате неколико произвођача опреме за производњу вафл листова и у опште вафл производа. Најпознатија су два немачка произвођача, Хас и Хебенштрајт и уједно и најскупља.
  Имам у понуди једну Хасову половну машину за производњу вафл листова са 24 алата (клешта). Машина је овде у Србији. Уколико Вам је интересантно, јавите ми се на моју електронску адресу stedrab@eunet.rs
  Поздрав, Драган

  Član 6.140

  Поштовани Горане, ако сте мислили на опрему за кондиторску индустрију, у понуди имам половну опрему за кондиторску индустрију, од пржионика, млинова за шећер и коштичаве плодове, миксере, депозитор, темперирке, конче, отапач масноће,дупликаторе, ваљци за формирање чоколадних сочива, итд. Управо правим каталог те опреме и исти Вам могу послати на Вашу електронску адресу кад га завршим за пар дана, само ми је јавите.
  Такође моје предузеће се бави заступањем произвођача опреме за производњу и паковање свих врста кондиторских производа и у опште паковања прехрамбених и не прехрамбених производа.
  Поздрав, Драган

  Član 6.140

  Воин, докле сте стигли око фабрике кекса ?
  Поздрав, Драган

  Član 6.140

  Нате, питање око прераде какао зрна: да ли имате одговарајућу опрему за печење и млевење какао зрна ? У понуди имам ову половну опрему, као и опрему за производњу и паковање кондиторских производа. Ако имате времена јавите ми се на stedrab@eunet.rs
  Поздрав, Драган