Драган

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 6.140

    Поштована „Органик Кејк“. На жалост послали сте на погрешно име ! Уместо на име „стедраб“ написали сте име „стедраг“!!! Пошаљите ми поново Вашу електронску пошту и на коју електронску адресу да Вам одговорим.
    Хвала унапред и поздрав

    Član 6.140

    Поштовани „Органик кејк“, у понуди имам један млин за млевење какао погача. То је Бауермајстеров млин и могу Вам доставити понуду. На коју електронску адресу да Вам је доставим ?

    Član 6.140

    Бојане, имате неколико произвођача опреме за производњу вафл листова и у опште вафл производа. Најпознатија су два немачка произвођача, Хас и Хебенштрајт и уједно и најскупља.
    Имам у понуди једну Хасову половну машину за производњу вафл листова са 24 алата (клешта). Машина је овде у Србији. Уколико Вам је интересантно, јавите ми се на моју електронску адресу stedrab@eunet.rs
    Поздрав, Драган

    Član 6.140

    Поштовани Горане, ако сте мислили на опрему за кондиторску индустрију, у понуди имам половну опрему за кондиторску индустрију, од пржионика, млинова за шећер и коштичаве плодове, миксере, депозитор, темперирке, конче, отапач масноће,дупликаторе, ваљци за формирање чоколадних сочива, итд. Управо правим каталог те опреме и исти Вам могу послати на Вашу електронску адресу кад га завршим за пар дана, само ми је јавите.
    Такође моје предузеће се бави заступањем произвођача опреме за производњу и паковање свих врста кондиторских производа и у опште паковања прехрамбених и не прехрамбених производа.
    Поздрав, Драган

    Član 6.140

    Воин, докле сте стигли око фабрике кекса ?
    Поздрав, Драган

    Član 6.140

    Нате, питање око прераде какао зрна: да ли имате одговарајућу опрему за печење и млевење какао зрна ? У понуди имам ову половну опрему, као и опрему за производњу и паковање кондиторских производа. Ако имате времена јавите ми се на stedrab@eunet.rs
    Поздрав, Драган