PERA

Napravljene poruke na forumu

  • Autor
    Članci
  • Član 3.864

    Potpuno ste u pravu da ukoliko zelim da meljem za trziste onda je potrebno da zadovoljim razne regulative koja su propisana pa izmedju ostalog i HACCP.
    Medjutim mene vise interesuje izrada takvog malog mlina u sopstvenom aranzmanu.Ideja sa kamenom je dobra stim da je to prosta meljava .Smataram da to moze da se uradi i bez projektni kuca.

    Član 3.864

    Hvala lepo na informacijama,zaista sam video mnogo interesantnih mlinova stim da je moja zelja da sam SKLEPAM jedan mali mlin recimo 100 kg na sat kapaciteta pa me interesuje ima li neko neka iskustva sa takvim malim mlinovima.

    Član 3.864

    Pozdrav!Ova tema je interesantna,pogotovo za nas koji i ne poznajemo dovoljno tu materiju.Interesuje me postoji li mali mlinovi sa istim karakteristikama kao industrijski mlinovi?

    Član 3.864

    Pozdrav svima!!
    Pocetnik sam u ovoj oblasti, imam ideju da proizvodim zdravu preradjenu hranu za svoje potrebe i za potrebe prijatelja i porodice .Tako da mi cela prica sa HACCP nije potrebna. Zelim sam da uradim homogenizator, pa me interesuje za pocetak broj obrtaja za pripremu pekmeza od sljiva.Imam jos trivijalnih pitanja, isto tako nudim pomoc u oblasti prerade psenice i brasna

    Član 3.864

    Postovani,
    Ceo projekat eam zamislio na mnogo jednostavniji nacin. Kam izvor toplote predvideo sam gas . Uveren sam da je to skuplja varijanta ali kao sto rece ja sam pocetnik i sredstva su mi ogranicena. Interesuje me kojom brzinom se okrece mesalica u sudu za kuvanje. Hvala

    Član 3.864

    Postovani kolega!
    Spremam se da pocnem ija za moje potrebe napravim jednu malu mesalicu i kuvao bi pekmeze. Posto sam pravi pocetnik u ovoj oblasti mozete li mi preporuciti neku literaturu. Unapred Vam hvala!

    Član 3.864

    POZDRAV!
    I MENE INTERESUJE OVA TEMA KAO I SVE U VEZI MLINARSTVA!
    POZDRAV!